Headbanger BangerCraw 9,5 cm (7 pack) - Green Pumpkin

3990 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Headbanger

Az ollók végén található nagy-, alaposan megtervezett uszonyok kiváló mozgást biztosítanak a Headbanger BangerCraw műcsalinak. A BangerCraw jelentős mennyiségű vizet mozgat meg, szorít ki, miközben étvágygerjesztően mozog, a közelben lévő halakat azonnali támadásra készteti.

A BangerCraw tetszőlegesen szerelhető, bármilyen stílusú puha plasztik műcsalikhoz alkalmas szerelékkel használható (jig fej, Texas-, Carolina rig, dropshot, offset, stb), de igazán ragyogó eredményt akkor érhetünk el, ha a különleges Headbanger RockerHead horgon kínáljuk fel kedvenc ragadozóinknak. RockerHead-el szerelve tökéletesen utánozva egy igazi rák úszását.

A BangerCraw nagyszerű tulajdonsága, hogy a hátoldalon lévő műanyagban található egy mélyedés, amely elrejti a RockerHead horog hegyét, így szükségtelenné teszi a horog hegyének a csali "bőrébe" történő beakasztását. Így jobb akadási arányt érhetünk el, az-az több kapás fog sikeresen megakadni, valamint hosszabb élettartamú lesz a műcsalink is. A BangerCraw hasán két pont található, amelyek megmutatják, hogy hol kell be-, illetve kivezetni a RockerHead horog hegyét, ahhoz, hogy a műcsalik tökéletesen mozogjon.8-10 cm
5-10g
Kreatúrák (creaturebaits)


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Az ollók végén található nagy-, alaposan megtervezett uszonyok kiváló mozgást biztosítanak a Headbanger BangerCraw műcsalinak. A BangerCraw jelentős mennyiségű vizet mozgat meg, szorít ki, miközben étvágygerjesztően mozog, a közelben lévő halakat azonnali támadásra készteti.A BangerCraw tetszőlegesen szerelhető, bármilyen stílusú puha plasztik műcsalikhoz alkalmas szerelékkel használható (jig fej, Texas-, Carolina rig, dropshot, offset, stb), de igazán ragyogó eredményt akkor érhetünk el, ha a különleges Headbanger RockerHead horgon kínáljuk fel kedvenc ragadozóinknak. RockerHead-el szerelve tökéletesen utánozva egy igazi rák úszását.A BangerCraw nagyszerű tulajdonsága, hogy a hátoldalon lévő műanyagban található egy mélyedés, amely elrejti a RockerHead horog hegyét, így szükségtelenné teszi a horog hegyének a csali "bőrébe" történő beakasztását. Így jobb akadási arányt érhetünk el, az-az több kapás fog sikeresen megakadni, valamint hosszabb élettartamú lesz a műcsalink is. A BangerCraw hasán két pont található, amelyek megmutatják, hogy hol kell be-, illetve kivezetni a RockerHead horog hegyét, ahhoz, hogy a műcsalik tökéletesen mozogjon.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás