Headbanger Rocker Head X 3/0, 6g (3 pack) - Green Pumkin

4790 HUF
Kategóriák: Jigfejek Horgok és jigek
Márka: Headbanger

A szabadalmaztatott Headbanger találmányra építve fejlesztették ki a sokoldalúan használható HEADBANGER RockerHead fejet. A Rocker Head elkepesztően hatékony újítás a plasztikcsalis horgászatban, különösen a "kreatúrákkal" történő pergető horgászatot emelte egy magasabb szintre. A HEADBANGER Rocker Head egy sajátos mozgást biztosító, cinkből készült fej és egy egyedi, bokorugró, speciálisan kialakított féreg-, illetve kreatúra-horog kombinációja, amelyet okos kialakításának köszönhetően könnyen cserélhetünk.

Használja akár egyszerűen, egyenletes bevontatás mellet, ugráltassa ritmikusan vízközt, vagy húzza a fenéken, ugráltassa kőről, kőre, esetleg a bedőlt fák között az akadóban, a HEADBANGER Rocker Head olyan intenzív mozgást fog produkálni amilyet még eddig soha nem látott.

A Rocker Head egy jigfej, önmagában is egy reakciós csali, de ugyanakkor egy lengőfejes-jighorog - az-az mindhárom egy termékben. A tölcséres fej sok, kiszámíthatatlan mozdulatot produkál, a statikus jigfejekhez képest, amelyek csak egyenes vonalban mozognak, a Rocker Head egész csalit életre kelti, és sokkal élethűbb mozgást kölcsönöz neki, még akkor is, ha a vízfenéken vezetjük a csalinkat. A Rocker Head nagy víz mozgást produkál, és ez nem marad észrevétlenül akár zavaros vízben, akár gyenge fényviszonyok mellett horgászunk.

HEADBANGER Rocker Head hatékonyan használható bármilyen plasztik műcsalival kombinálva, különösen a csapósügér, fekete sügér, csuka, süllő horgászatában bizonyult igen eredményesnek.

Súlya: 6 g

Egy csomag három fejet tartalmaz.

Siess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A szabadalmaztatott Headbanger találmányra építve fejlesztették ki a sokoldalúan használható HEADBANGER RockerHead fejet. A Rocker Head elkepesztően hatékony újítás a plasztikcsalis horgászatban, különösen a "kreatúrákkal" történő pergető horgászatot emelte egy magasabb szintre. A HEADBANGER Rocker Head egy sajátos mozgást biztosító, cinkből készült fej és egy egyedi, bokorugró, speciálisan kialakított féreg-, illetve kreatúra-horog kombinációja, amelyet okos kialakításának köszönhetően könnyen cserélhetünk. Használja akár egyszerűen, egyenletes bevontatás mellet, ugráltassa ritmikusan vízközt, vagy húzza a fenéken, ugráltassa kőről, kőre, esetleg a bedőlt fák között az akadóban, a HEADBANGER Rocker Head olyan intenzív mozgást fog produkálni amilyet még eddig soha nem látott. A Rocker Head egy jigfej, önmagában is egy reakciós csali, de ugyanakkor egy lengőfejes-jighorog - az-az mindhárom egy termékben. A tölcséres fej sok, kiszámíthatatlan mozdulatot produkál, a statikus jigfejekhez képest, amelyek csak egyenes vonalban mozognak, a Rocker Head egész csalit életre kelti, és sokkal élethűbb mozgást kölcsönöz neki, még akkor is, ha a vízfenéken vezetjük a csalinkat. A Rocker Head nagy víz mozgást produkál, és ez nem marad észrevétlenül akár zavaros vízben, akár gyenge fényviszonyok mellett horgászunk. HEADBANGER Rocker Head hatékonyan használható bármilyen plasztik műcsalival kombinálva, különösen a csapósügér, fekete sügér, csuka, süllő horgászatában bizonyult igen eredményesnek. Súlya: 6 g Egy csomag három fejet tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás