Headbanger Shad 11 cm - Golden Shiner - Suspending

5690 HUF
-15%
4836.5 HUF
Márka: Headbanger

A Headbanger műcsalik eddig soha nem látott kreativitással és változatossággal mozognak a vízben. Ezek az innovatív, új, svéd műcsalik valami igazán újat hoznak a pergető horgászatban. A Headbanger hibrid műcsali család legújabb tagja a Headbanger Shad 11 cm modell. Ez hibrid műcsali kísértetiesen utánozza az ijedt, menekülő táplálékhal mozgását, így ellenállhatatlan a legtöbb ragadozóhal számára. Hatékonyságát bizonyította már a csuka, süllő, sügér, pisztráng, fekete-sügér és a lazac horgászata során.

Kombinálja a támolygó, kiszámíthatatlan Headbanger mozgást a halszerű úszó mozgással, amelyet a cserélhető lapátfarok (paddletail) kölcsönöz neki. A Headbanger Shad a ragadozó halak horgászatában olyan újítást hoz, amelyet egyetlen más csali sem tud utánacsinálni. Egyszerűen megbolondítja még a passzív ragadozóhalakat is, támadásra ingerli a furcsa, kiszámíthatatlan mozgásával.

Nagyon jól mozog az egyszerű, egyenletes bevontatásnál is, de igazán kitűnő munkát akkor végez, amikor meg-meg állítva, apró rántásokkal, "jerkelve" vezetjük.

Ez a műcsali ABS műanyagból és PVC gumiból készült, erős, rozsdamentes acél vázszerkezettel van ellátva. Ólmot nem tartalmaz. Különböző méretű csörgő golyók hívatottak fokozni a „hang élményt”, hogy még vonzóbbá tegyék a ragadozó halak számára ezt az igazán fogós műcsalit. Premium # 4 VMC 9655 BN hármashoroggal van szerelve.

A farokrészt könnyen cserélhetjük, ha az óramutató járásával ellentétes irányban kicsavarjuk a dugóhúzószerű illesztésből.

Ez a műcsali 11 cm hosszú (beleértve a farkát is) és három különböző változatban érhető el:

Úszó (floating): 10g, horgászható mélység: 0-1,5 m

Lebegő (suspending): 11g, horgászható mélység: 0,5-1,8 m

Süllyedő (Sinking): 13 g, horgászható mélység: 0,6-2,5 m11 cm
10-15g
Suspending


Siess! Már csak 8 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Headbanger műcsalik eddig soha nem látott kreativitással és változatossággal mozognak a vízben. Ezek az innovatív, új, svéd műcsalik valami igazán újat hoznak a pergető horgászatban. A Headbanger hibrid műcsali család legújabb tagja a Headbanger Shad 11 cm modell. Ez hibrid műcsali kísértetiesen utánozza az ijedt, menekülő táplálékhal mozgását, így ellenállhatatlan a legtöbb ragadozóhal számára. Hatékonyságát bizonyította már a csuka, süllő, sügér, pisztráng, fekete-sügér és a lazac horgászata során. Kombinálja a támolygó, kiszámíthatatlan Headbanger mozgást a halszerű úszó mozgással, amelyet a cserélhető lapátfarok (paddletail) kölcsönöz neki. A Headbanger Shad a ragadozó halak horgászatában olyan újítást hoz, amelyet egyetlen más csali sem tud utánacsinálni. Egyszerűen megbolondítja még a passzív ragadozóhalakat is, támadásra ingerli a furcsa, kiszámíthatatlan mozgásával. Nagyon jól mozog az egyszerű, egyenletes bevontatásnál is, de igazán kitűnő munkát akkor végez, amikor meg-meg állítva, apró rántásokkal, "jerkelve" vezetjük. Ez a műcsali ABS műanyagból és PVC gumiból készült, erős, rozsdamentes acél vázszerkezettel van ellátva. Ólmot nem tartalmaz. Különböző méretű csörgő golyók hívatottak fokozni a „hang élményt”, hogy még vonzóbbá tegyék a ragadozó halak számára ezt az igazán fogós műcsalit. Premium # 4 VMC 9655 BN hármashoroggal van szerelve. A farokrészt könnyen cserélhetjük, ha az óramutató járásával ellentétes irányban kicsavarjuk a dugóhúzószerű illesztésből. Ez a műcsali 11 cm hosszú (beleértve a farkát is) és három különböző változatban érhető el: Úszó (floating): 10g, horgászható mélység: 0-1,5 m Lebegő (suspending): 11g, horgászható mélység: 0,5-1,8 m Süllyedő (Sinking): 13 g, horgászható mélység: 0,6-2,5 m


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás