Hooligan Roach Baby 9,5 cm (6 pack) - Salt & Pepper Lime

3290 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Kanalgratis

A Hooligan Roach Baby egy nagyszerű műcsali a legtöbb ragadozóhal számára, mint például csuka, sügér vagy süllő!

Az eredeti Hooligan Roach-ot Ola Rasmusson svéd műcsalikészítő tervezte. Ez a mostani, az eredeti-, rendkívül fogós 21 cm műcsali kisebb változata. Széles profilú, tökéletesen kiegyensúlyozott, nyugodt és természetesen ringató mozgás jellemzi, amely minden ragadozót beindít!

A nagy evezőfarok egyedülálló mozgást hoz létre az egész csaliban, a farokrésztől egészen az orráig, amely erőteljes rezgéseket küld szét a vízben. Ez az egyedülálló, erőteljes rezgés, a széles profillal kombinálva könnyen észlelhetővé teszi a vízben a ragadozóhalak számára.Messziről látható és a sajátos rezgéseinek köszönhetően a zavarosabb vízben is könnyedén észlelhető, így felkelti még a passzívabb ragadozóhalak figyelmét is.

4/0-as méretű jig fejjel javasoljuk szerelni.

10 gr, 9,5 cm

A műcsalit Ola Rasmusson tervezte, Blekinge, Svédország.8-10 cm
5-10g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 5 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Hooligan Roach Baby egy nagyszerű műcsali a legtöbb ragadozóhal számára, mint például csuka, sügér vagy süllő! Az eredeti Hooligan Roach-ot Ola Rasmusson svéd műcsalikészítő tervezte. Ez a mostani, az eredeti-, rendkívül fogós 21 cm műcsali kisebb változata. Széles profilú, tökéletesen kiegyensúlyozott, nyugodt és természetesen ringató mozgás jellemzi, amely minden ragadozót beindít! A nagy evezőfarok egyedülálló mozgást hoz létre az egész csaliban, a farokrésztől egészen az orráig, amely erőteljes rezgéseket küld szét a vízben. Ez az egyedülálló, erőteljes rezgés, a széles profillal kombinálva könnyen észlelhetővé teszi a vízben a ragadozóhalak számára.Messziről látható és a sajátos rezgéseinek köszönhetően a zavarosabb vízben is könnyedén észlelhető, így felkelti még a passzívabb ragadozóhalak figyelmét is. 4/0-as méretű jig fejjel javasoljuk szerelni. 10 gr, 9,5 cm A műcsalit Ola Rasmusson tervezte, Blekinge, Svédország.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás