Hooligan Roach JR 15 cm - Orange Red

4690 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik

A Hooligan Roach egy nagyon jó csukás műcsali (softbait), amelyet Ola Rasmusson, az Ola Lures-tól tervezett. Széles profilú, tökéletesen kiegyensúlyozott, nyugodt és természetesen ringató mozgás jellemzi, amely rendkívül hatékonynak bizonyult a nagy csukák horgászata során.

A nagy-, evezőlapát-szerű farokrész egyedülálló mozgást hoz létre hosszan az egész műcsali testén, a faroktól egészen az orráig, amely erőteljes rezgéseket produkál a vízben. A széles profillal kombinálva ez a jellegzetes mozgás, már messziről könnyedén észlehető a csukák számára.

Szerelhető Shallow Screw-el sekély vizes horgászathoz, valamint Flexhead-el vagy más jig fejekkel a mélyebb vízben történő horgászathoz. Mi a leginkább Svartzonker féle Stinger Tackle-vel szeretjük szerelni, az X-small méretből.

45 gr, 15 cm

A műcsalit Ola Rasmusson tervezte, Blekinge, Svédország.14-16 cm
31-50g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Hooligan Roach egy nagyon jó csukás műcsali (softbait), amelyet Ola Rasmusson, az Ola Lures-tól tervezett. Széles profilú, tökéletesen kiegyensúlyozott, nyugodt és természetesen ringató mozgás jellemzi, amely rendkívül hatékonynak bizonyult a nagy csukák horgászata során. A nagy-, evezőlapát-szerű farokrész egyedülálló mozgást hoz létre hosszan az egész műcsali testén, a faroktól egészen az orráig, amely erőteljes rezgéseket produkál a vízben. A széles profillal kombinálva ez a jellegzetes mozgás, már messziről könnyedén észlehető a csukák számára. Szerelhető Shallow Screw-el sekély vizes horgászathoz, valamint Flexhead-el vagy más jig fejekkel a mélyebb vízben történő horgászathoz. Mi a leginkább Svartzonker féle Stinger Tackle-vel szeretjük szerelni, az X-small méretből. 45 gr, 15 cm A műcsalit Ola Rasmusson tervezte, Blekinge, Svédország.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás