Hooligan Roach - Kiwi Bream

5890 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Kanalgratis

A Hooligan Roach egy új, szuper-fogós csuka softbait, amelyet Ola Rasmusson, az Ola Lures mögött álló személy tervezett. Széles profiljának köszönhető nyugodt és természetes mozgása rendkívül hatékonynak bizonyult a nagy csuka számára. A bevezetését követő első év során is már sok nagy csukát fogott, jónéhány közölük több mint 10 kg-ot volt. Eredményesen lehet vele horgászni különböző horgász-körülmények között is.

A nagy lapát-farokrész egyedülálló mozgást eredményez, a csali egész testén hosszanfutó remegés nagy mennyiségű vizet mozgat meg, határozott rezgéseket sugározva a vízben.Ez az erőteljes mozgás a széles profillal kombinálva már nagy távolságról felkelti a csukák érdeklődését.

A sekély vízben való horgászathoz szerelje Shallow Screw-el, ha mélyebben szeretetné vezetni használjon Screw-In-Head fejeket Stinger Takle Small -al , de más típusú jigfejekkel is szerelhető. Egyes horgászok 3/0 horgot használnak, de 2/0 is jól működik.

Hossza 21 cm, súlya 115 gr.

Ola Rasmusson tervezte Blekingeben, Svédországban.21 cm
100g felett
Lapátfarkú


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Hooligan Roach egy új, szuper-fogós csuka softbait, amelyet Ola Rasmusson, az Ola Lures mögött álló személy tervezett. Széles profiljának köszönhető nyugodt és természetes mozgása rendkívül hatékonynak bizonyult a nagy csuka számára. A bevezetését követő első év során is már sok nagy csukát fogott, jónéhány közölük több mint 10 kg-ot volt. Eredményesen lehet vele horgászni különböző horgász-körülmények között is. A nagy lapát-farokrész egyedülálló mozgást eredményez, a csali egész testén hosszanfutó remegés nagy mennyiségű vizet mozgat meg, határozott rezgéseket sugározva a vízben.Ez az erőteljes mozgás a széles profillal kombinálva már nagy távolságról felkelti a csukák érdeklődését. A sekély vízben való horgászathoz szerelje Shallow Screw-el, ha mélyebben szeretetné vezetni használjon Screw-In-Head fejeket Stinger Takle Small -al , de más típusú jigfejekkel is szerelhető. Egyes horgászok 3/0 horgot használnak, de 2/0 is jól működik. Hossza 21 cm, súlya 115 gr. Ola Rasmusson tervezte Blekingeben, Svédországban.Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás