Fogjon hatalmas csukákat Dél-Finnországban!

Ez a régió igencsak jelentős csukállománnyal rendelkezik, de egész évben szépen lehet itt fogni süllőt és sügeret is. Ez az a horgász-régió, ahol a legtöbb 10 kg fölötti csukát fogják egész Finnországban!

Aránylag sűrűn lakott vidék ez, ahol a városi életstílus találkozik a vad természettel. A horgászok a városok közvetlen szomszédságában tudnak hódolni szenvedélyüknek, így könnyedén össze tudják kapcsolni a horgászkirándulásaikat más tevékenységekkel is mint például turisztikai látványosságok felkeresése, vagy kulturális kikapcsolódás. Itt a család minden tagja talál kedvére való elfoglaltságot. Az egész deli partvidéket jellemzi egy átfogó és jó kiépített horgászturizmus hálózat, igény szerint találhat horgászvezetőket és könnyen megközelíthető horgászhelyeket.

Image 3

Itt mindent megtalál, a városi környezettől, a szolgáltatások széles skáláját, vásárlási lehetőségeket, úgy, hogy mindez nagyon közel van a vidéki csendes környezethez, a nemzeti parkokra jellemző, de könnyen megközelíthető vad természethez. Ebben a régióban található Finnország öt legnagyobban városa is. Helsinki, Vantaa, Espoo és Turku, valamint itt él Finnország fele lakossága is.
A Finn Szigetvilág egy igazán csodálatos horgászterület
Sporthorgászat szempontjából Dél-Finnország legjelentősebb része a Balti Tenger szigetvilága. A Sziget-tenger szigetei, a Finn Öböl szigetei alkotják közösen Európa legnagyobb szigetvilágát. Több tízezer sziget által kialakított terület rengeteg lehetőséget és helyet nyújt a sporthorgászat szerelmeseinek. Rengeteg csuka, süllő és sügér él itt, de tengeri pisztráng, lazac, hering és sok más tengeri hal horgászatára is van lehetőség.

Image 4

Lenyűgöző szépségével a szigetvilág végtelen lehetőségeket kínál a horgászoknak. Elég új hely van ahhoz, hogy az év minden napjára elfoglaltságot adjon. Sajnálatos módon egy élet sem elég ahhoz, hogy végighorgássza a szigetvilág minden jó horgászhelyét.
Híresen nagy csuka, süllő és sügér állomány él itt, egész évben van lehetőség a horgászatukra. Itt fogják Finnországban a legtöbb 10 kg fölötti csukát.

Horgászhat egyedül, vagy igénybe veheti a helyi horgászvezetők szolgáltatásait is
Tapasztalt horgászvezetők segítenek felfedezni a víz alatti világ titkait, megmutatják a legjobb helyeket és a leghatékonyabb horgásztechnikákat is. A helyeket jól ismerő, nagy tapasztalattal rendelkező vezetőkkel dolgozunk, akik az évszaknak és az időjárási körülményeknek megfelelően tudják elvinni a legjobb horgászhelyekre. Kiváló felszerelés, változatos, halban gazdag vizek és a megbízható emberek akikkel dolgozunk fognak gondoskodni arról, hogy igazán emlékezetes horgásztúrában legyen része.
Ha egyedül, saját felelősségére szeretne horgászni, erre is van lehetőség, tudunk biztosítani horgászengedélyeket, horgászfelszerelést, műcsalit, térképet és természetesen tippekkel is segítünk, elmondjuk, hogy hol keresse akkor és ott a halakat. Bérelhet tőlünk horgászfelszerelést, Master alumínium csónakokat akár 50 LE motorral.

Horgász szezon

Csuka: 15.05. – 30.11.

Sügér: 1.06. - 30.11.

Süllő: 10.06. – 15.09.

Lazac: 13.05. – 10.06. és 1.09. – 30.11.

Horgászengedély

Ha 18 és 64 éves kor között van, akkor meg kell vásárolnia a horgászengedélyt. Ez az engedély Finnország szinte valamennyi vizére érvényes (kivéve a különleges horgászterületeket, folyókat stb.). Az engedély egy horgászbot / személy érvényes.
A horgászengedély személyre szól és a horgászat megkezdése előtt meg kell vásárolni. A horgásznak, ha a hatóságok ezt kérik, akkor be kell mutatniuk a befizetést igazoló dokumentumot. Ez lehet nyugta, horgász kártya, vagy banki nyilatkozat. A horgászokat kísérő, de nem horgászó személyek nem kötelesek horgászengedélyt váltani.

Szállás

Image 51

A Tammisaari Ekenäs Stadshotell Ekenäs központjában található, közel a tengerhez és a strandhoz. A szálloda 20 szobával és egy igazán jó a la carte étteremmel rendelkezik, valamint ide tartozik egy hatalmas napos terasz is. A szálloda horgásztúrákat is szervez.

Tammisaari egy idilli kisváros, melyet a Balti-tenger vesz körül és csak egy órányi autóútra van Helsinkitől. A várost körülvevő tenger az egyik legjobb horgászvíz Finnországban. A csuka horgászatáról vezetett éves statisztikák csúcsán a Tammisaari környékén fogott csukák szerepelnek. A város környéki tengerben minden évben fognak a horgászok hatalmas, 10+ kg-os csukákat is.

Image 118

A szálloda 2007-től szervez horgászkirándulásokat. A vendégei számára kölcsönözni tud motorcsónakokat, horgászfelszerelést, valamint minden olyan szükséges felszerelést amire szüksége lehet ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen horgásztúrában legyen része. A város közelében található horgászvizeken könnyen lehet navigálni, a hajók radarral és GPS-es navigációs rendszerrel is fel vannak szerelve.

További információért vagy konkrét ajánlatért kérjük forduljon hozzánk a következő e-mail címen: support@goforbigpike.com

Görbüljön!
A GBP Sportfishing legénysége

UI: Elnézést kérünk a képek minőségéért. Ragaszkodunk hozzá, hogy lehetőleg saját képeket használjunk, viszont tavasszal mikor itt jártunk végig sütött a nap, a szebb csukák meg vagy kora reggel, vagy késő délután, este jöttek.
Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás