Horgásszon csukára Dél-Svédországban!

A déli svéd szigetvilág Svédország egyik legjobb csuka horgászparadicsoma. A szigetvilág gyönyörű természeti környezetet kínál, sok kis sziget, köves zátony és szirtek, valamint sekély öblök jellemzik. Az ép aktuális időjárástól függetlenül mindig találni fog horgászatra alkalmas helyeket.

Tökéletes csukatartó helyek, amelyeket könnyedén meghorgászhat akár spinning, casting, vagy legyező horgászat legyen a szenvedélye. Sokéves tapasztalat, hogy az ide látogató horgászok hajónkénti átlagosan kb. 5-30 csukát fognak naponta. Olyan horgászok is voltak, akik a legjobb napokon akár napi 100 csuka fogásáról is beszámoltak! Természetesen az eredmények változatosak, ilyen a horgászszerencse!

Merre horgásszunk?

A körülményektől és a szezontól függően a szigetvilág számtalan horgászhelyet kínál. A sekély öblöktől (0,2 – 2 méter mélység) kezdve a szigetek és sziklák között, a törésvonalak mentén, vagy akár a nyílt vízen is kereshetjük a halakat. Ha először látogat el ide horgászni, azt javasoljuk, az első napját kezdje vezetett túrával. Ez azért hasznos, mert így gyorsan tájékozódni tud arról, hogy éppen akkor hol érdemes keresni a halakat, valamint fontos információkhoz jut arról is, hogyan vezesse a bérelt hajóját, csónakját a szigetek, szirtek között.

Image 19

Igény szerint a csukahorgászat terén sokéves tapasztalattal rendelkező horgászvezetőket tudunk biztosítani, akik igen jól ismerik a szigetvilág legjobb horgászhelyeit. A csuka horgászatára a legalkalmasabb hónapok április – május, rögtön a jégmenés után, valamin ősszel szeptember – október. Igazából egész évben eredményesen lehet itt horgászni. Nagyon sok nagy csukát fognak a téli hónapokban is, november - február között, természetesen csak akkor, ha a jég-helyzet ezt lehetővé teszi.

Horgászengedélyre a szigetvilágban nincsen szükség, viszont nagyon fontos számunkra, hogy az idelátogató horgászvendégek C&R ( Catch and Release, az-az fogd meg és erezd el) rendszerben horgásszanak. Ez azért fontos, hogy jövőre is egészséges és bőséges halállomány várja az ide látogató horgászokat. Igény szerint naponta egy csuka megtartható konyhai célokra 40 – 75 cm között.

Image 15

Csónakok, hajók
Elsősorban 410-es és 500-as Master alumínium csónakokat kínálunk, 25 -50 LE modern és környezetbarát négyütemű motorokkal, de kisebb csónakok is rendelkezésre állnak 5 LE motorokkal. Ezek az erős és gyors csónakok tökéletesek ide a szigetek közötti horgászathoz. Ez a vidék elsősorban a sok nagy csukájáról vált méltán világhírűvé, de szépen lehet itt süllőt, sügeret, lazacot és tengeri pisztrángot is fogni.
Szeretne kipróbálni valami különlegeset? Horgászkajakok is állnak rendelkezésre, ha kajakból szeretne nagy csukákat fogni - különleges élmény ahogy a nagy csuka „vontatni” tudja a kajakot, nem mindig lehet tudni, hogy ki vezet kit... Néha a horgászkajak csendje, diszkrét siklása dönti el, hogy jó vagy gyenge lesz a horgásznapunk. Mozogjon szabadon, könnyedén a sziklák, szirtek, vízinövényekkel benőtt sekélyebb helyek között, anélkül, hogy elijesztené a halakat. Ha karcsúbb alkata van, akár felállva is tud horgászni a stabil Jackson Cuda 14 kajakokból. Könnyebb, mint gondolná!
Üdvözöljük Csuka Királyságban!

Image 64

Szállás
Több szálláslehetőség közül választhat, az egyszerű csónakházaktól egészen a lakosztályokig. Kínálunk egyszerű, hagyományos kis faházakat, felszerelt konyhával, hideg vízzel, T V-vel, közel a közös mosdókhoz. Ha nagyobb kényelemre vágyik, akkor válassza a jól felszerelt nyaralók egyikét saját zuhanyzóval / WC-vel és T V-vel. Ezek a nyaraló-házak saját nagy verandával rendelkeznek és csak 40 méterre vannak a csónakkikötőtől. Saját, különleges és egyéni belső témák szerint kialakított luxus lakosztályokat is kínálunk, itt mindent talál amire csak szüksége lehet a tökéletesen kényelmes itt-tartózkodásához.

Image 134

További információért vagy konkrét ajánlatért kérjük forduljon hozzánk a következő e-mail címen: support@goforbigpike.com

Görbüljön!
A GBP Sportfishing legénysége

UI: Elnézést kérünk a képek minőségéért. Ragaszkodunk hozzá, hogy lehetőleg saját képeket használjunk, viszont tavasszal mikor itt jártunk végig sütött a nap, a szebb csukák meg vagy kora reggel, vagy késő délután, este jöttek.
Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás