M-WAR Shallow Stinger 3/0

3120 HUF
Márka: Kanalgratis

Az M-WAR Shallow Stinger 3/0 egy használatra kész szerelék a lágy plasztikból készült műcsalikhoz. Könnyű használni őket, nagyon tartósak és hatékonyak.

A 7 szálból sodort-, erős, 100 lb (45 kg) szakítószilárdságú, rozsdamentes acélból készült stingert 3/0 méretű, szuper-éles Mustad horgokkal szerelték.

Ez a stinger kitűnően talál a nagyobb méretű gumihalakhoz, mint a Svarzonker McRubber 21 cm, McRubber Shad 23 cm, Big McRubber 25 cm, Fatnose, Pig Shad 23 cm, vagy bármilyen más, hasonló méretű lágy plasztikból készült műcsalihoz

Egy csomag egy stingert tartalmaz.Stingerek
Hozzáadás a kedvencekhez    

Az M-WAR Shallow Stinger 3/0 egy használatra kész szerelék a lágy plasztikból készült műcsalikhoz. Könnyű használni őket, nagyon tartósak és hatékonyak.A 7 szálból sodort-, erős, 100 lb (45 kg) szakítószilárdságú, rozsdamentes acélból készült stingert 3/0 méretű, szuper-éles Mustad horgokkal szerelték. Ez a stinger kitűnően talál a nagyobb méretű gumihalakhoz, mint a Svarzonker McRubber 21 cm, McRubber Shad 23 cm, Big McRubber 25 cm, Fatnose, Pig Shad 23 cm, vagy bármilyen más, hasonló méretű lágy plasztikból készült műcsalihozEgy csomag egy stingert tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás