Molix Pop Frog - Northern Snakehead

5960 HUF
Márka: Molix

Az új „Rattlin’” Molix Pop Frog egy innovatív, üreges testű béka, amely kitűnik exkluzív dizájnjával és a részletekre való gondos odafigyelésével, amelyek sokoldalúvá teszik ezt a remek műbékát!
Egyedülálló a lehetőség a kettős felhasználásra: bevontathassuk klasszikus ugráló pop-békaként - így erős hangjelzéseket kelt a felszínen, vagy WTD (walking the dog) típusú műcsaliként, kanyargós és csábító úszást produkálva.
Dupla-, erős OMTD Custom horoggal van szerelve, ehhez még egy szemet illesztettek, amely lehetővé teszi a csali további testreszabását: elláthassuk a békánkat további körömvillantóval, amely hatásos rezgéseket és fényvillanásokat kelthet, vagy egy hármashorgot is illeszthetünk ide egy kulcskarika segítségével, ha akadálymentes, szabad vízen horgászunk.

6,5 cm hosszú és 18 g, Floating, Rattlin'


Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Az új „Rattlin’” Molix Pop Frog egy innovatív, üreges testű béka, amely kitűnik exkluzív dizájnjával és a részletekre való gondos odafigyelésével, amelyek sokoldalúvá teszik ezt a remek műbékát! Egyedülálló a lehetőség a kettős felhasználásra: bevontathassuk klasszikus ugráló pop-békaként - így erős hangjelzéseket kelt a felszínen, vagy WTD (walking the dog) típusú műcsaliként, kanyargós és csábító úszást produkálva.Dupla-, erős OMTD Custom horoggal van szerelve, ehhez még egy szemet illesztettek, amely lehetővé teszi a csali további testreszabását: elláthassuk a békánkat további körömvillantóval, amely hatásos rezgéseket és fényvillanásokat kelthet, vagy egy hármashorgot is illeszthetünk ide egy kulcskarika segítségével, ha akadálymentes, szabad vízen horgászunk.6,5 cm hosszú és 18 g, Floating, Rattlin'


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás