Molix Top Water 110 Baitfish - Luna Nera

7560 HUF
Kategóriák: Wobbler Műcsalik
Márka: Molix

A Molix Top Water 110 Baitfish egy „walking the dog” típusú műcsali, amelyet a legletargikusabb ragadozók stimulálására terveztek. A csali testének elkeskenyedő formája lehetővé teszi a hosszú és precíz dobásokat, valamint nagyon egyszerűvé teszi a csali vezetését a klasszikus wtd (walking the dog) bevontatással. A csali speciális műgyanta testében található fémgolyók exkluzív, nagy hatású „hangokat” keltenek.
A Molix Top Water 110 Baitfish három darab erős hármashoroggal van szerelve, a gondosan kivitelezett színezés pedig UV bevonatot is kapott.

11 cm hosszú és 23 g, Floating, Rattlin'
Floating
11 cm
20-30g


Siess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Molix Top Water 110 Baitfish egy „walking the dog” típusú műcsali, amelyet a legletargikusabb ragadozók stimulálására terveztek. A csali testének elkeskenyedő formája lehetővé teszi a hosszú és precíz dobásokat, valamint nagyon egyszerűvé teszi a csali vezetését a klasszikus wtd (walking the dog) bevontatással. A csali speciális műgyanta testében található fémgolyók exkluzív, nagy hatású „hangokat” keltenek.A Molix Top Water 110 Baitfish három darab erős hármashoroggal van szerelve, a gondosan kivitelezett színezés pedig UV bevonatot is kapott.11 cm hosszú és 23 g, Floating, Rattlin'


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás