Nettel Juvenile (2 pack) - Red/Black

4790 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik

Nem számít, ha csuka, süllő, nagy sügér vagy bármilyen más ragadozó hal a cél - ez a csali még akkor is jól szolgál, amikor más csalik kudarcot vallanak ...
A Nettel Juvenile az eredeti Nettel Laken műcsali, kisebb méretű modellje, amelyet Björn Nettelbladt svéd csaliépítő tervezett. A horgászok imádják az eredeti példányt, több jelentős csukafogó versenyt nyertek meg már ennek a csalinak a segítségével. Sokan kérték kisebb méretben is, amely alkalmas lehet a nagyon frekventált helyek horgászatra és versenyeken is jól teljesít.
Mi a legszívesebben a M-WAR Shallow Stinger - Single 1/0 stingerrel szereljük, vagy növényes helyeken a 10/0 Offset Horgon prezentálva bizonyult igazán eredményesnek.

  • Hossza: 19 cm, kinyújtott farokkal
  • Súlya: 25 g
  • Egy csomag 2 műcsalit tartalmaz.


19 cm
20-30g
Twisterfarkú


Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Nem számít, ha csuka, süllő, nagy sügér vagy bármilyen más ragadozó hal a cél - ez a csali még akkor is jól szolgál, amikor más csalik kudarcot vallanak ...A Nettel Juvenile az eredeti Nettel Laken műcsali, kisebb méretű modellje, amelyet Björn Nettelbladt svéd csaliépítő tervezett. A horgászok imádják az eredeti példányt, több jelentős csukafogó versenyt nyertek meg már ennek a csalinak a segítségével. Sokan kérték kisebb méretben is, amely alkalmas lehet a nagyon frekventált helyek horgászatra és versenyeken is jól teljesít.Mi a legszívesebben a M-WAR Shallow Stinger - Single 1/0 stingerrel szereljük, vagy növényes helyeken a 10/0 Offset Horgon prezentálva bizonyult igazán eredményesnek. Hossza: 19 cm, kinyújtott farokkal Súlya: 25 g Egy csomag 2 műcsalit tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás