Nettel Laken - Firetiger Pout

5790 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Kanalgratis

Nettel Laken a csíkhal életszerű utánzata, amely nagyon gyakori táplálékhal sok vízben. Ez a műcsali úgy néz ki, mintha egy angolna és egy menyhal kombinációja volna. Lassan mozgó, könnyű célpontnak tűnik az éhes ragadozók számára és ez volt az eredeti ötlet is a csali elkészítése mögött. A ragadozók egyszerűen szeretik a csíkhalat az étlapon tartani!

A gondos tervezési folyamat alatt a Nettel Laken egyszerre törekedett a magas esztétikumra és a fogósságra. A kopoltyú melletti úszók, a test alakja érdekes sziluettet hoz létre minden olyan szögből, amelyet a ragadozó lát miközben követi a műcsalit. Ez, a hosszú farok kígyózó mozgásával együtt egy könnyű és ízletes zsákmány illúzióját keltik - a ragadozók egyszerűen nem tudnak ellenállni a csábításnak!

Ez a gumihal a Nettel Laken műcsalik harmadik generációja. Már a kezdettől nagyon hatékonynak bizonyult és számtalan rekord méretű csuka és harcsa eset áldozatául. A versenyhorgászok is gyakran használják több megmérettetésen, igencsak jó eredménnyel. Gyakran úgy tűnik, hogy a Nettel Laken ellenállhatatlan nemcsak az éhes ragadozók, de még az óvatosabb, szkeptikusabb csukák számára is.

A sekély vízben való horgászathoz szerelje Shallow Screw-el, ha mélyebben szeretetné vezetni használjon Screw-In-Head fejeket Stinger Tackle Small -al kombinálva. Ha gyakran kell a vízmélység után állítani a súlyozást, akkor használjon Shallow Screw -t és Fastach Sinker -t . Egyes horgászok 3/0 horgot használnak, de 2/0 is jól működik.

Hossza 28 cm kinyújtott farokkal, súlya 75 gr.

Kattintson ide, ha látni szeretné akcióban a Nettel Laken-t!

Björn Nettelbladt tervezte Blekingeben, Svédországban.27-34 cm
71-100g
Twisterfarkú


Siess! Már csak 6 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Nettel Laken a csíkhal életszerű utánzata, amely nagyon gyakori táplálékhal sok vízben. Ez a műcsali úgy néz ki, mintha egy angolna és egy menyhal kombinációja volna. Lassan mozgó, könnyű célpontnak tűnik az éhes ragadozók számára és ez volt az eredeti ötlet is a csali elkészítése mögött. A ragadozók egyszerűen szeretik a csíkhalat az étlapon tartani! A gondos tervezési folyamat alatt a Nettel Laken egyszerre törekedett a magas esztétikumra és a fogósságra. A kopoltyú melletti úszók, a test alakja érdekes sziluettet hoz létre minden olyan szögből, amelyet a ragadozó lát miközben követi a műcsalit. Ez, a hosszú farok kígyózó mozgásával együtt egy könnyű és ízletes zsákmány illúzióját keltik - a ragadozók egyszerűen nem tudnak ellenállni a csábításnak! Ez a gumihal a Nettel Laken műcsalik harmadik generációja. Már a kezdettől nagyon hatékonynak bizonyult és számtalan rekord méretű csuka és harcsa eset áldozatául. A versenyhorgászok is gyakran használják több megmérettetésen, igencsak jó eredménnyel. Gyakran úgy tűnik, hogy a Nettel Laken ellenállhatatlan nemcsak az éhes ragadozók, de még az óvatosabb, szkeptikusabb csukák számára is. A sekély vízben való horgászathoz szerelje Shallow Screw-el, ha mélyebben szeretetné vezetni használjon Screw-In-Head fejeket Stinger Tackle Small -al kombinálva. Ha gyakran kell a vízmélység után állítani a súlyozást, akkor használjon Shallow Screw -t és Fastach Sinker -t . Egyes horgászok 3/0 horgot használnak, de 2/0 is jól működik. Hossza 28 cm kinyújtott farokkal, súlya 75 gr. Kattintson ide, ha látni szeretné akcióban a Nettel Laken-t! Björn Nettelbladt tervezte Blekingeben, Svédországban.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás