Saxa Duolock Snap - Size 1 - kapocs

1300 HUF
Márka: Saxa

A Saxa Duolock Snap kapocs kifejezetten a pergető horgászathoz készült. Ha forgó nélküli könnyebb csalivezetésre törekszik akkor használhatja ezt a kapcsot, vagy előkék (pl fluororcabon) készítéséhez is tökéletesen megfelel. Erőss anyagból készült, meg a legádázabb fárasztás során sem fog eltörni.

A kisebb méretűek a könnyű pergetéshez valók (kisebb gumihalak, wobblerek), míg a nagyobbakat a méretesebb halak horgászatához szánták (nagy gumihalak, jerk csalik, wobblerek, nagyobb támolygó kanalak).

Size 4 - 41 kg

Size 3 - 30 kg

Size 2 - 23 kg

Size 1 - 14 kg

Size 0 - 14 kg

Egy csomag 10 darabot tartalmaz.Forgók és kapcsok


Siess! Már csak 6 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Saxa Duolock Snap kapocs kifejezetten a pergető horgászathoz készült. Ha forgó nélküli könnyebb csalivezetésre törekszik akkor használhatja ezt a kapcsot, vagy előkék (pl fluororcabon) készítéséhez is tökéletesen megfelel. Erőss anyagból készült, meg a legádázabb fárasztás során sem fog eltörni. A kisebb méretűek a könnyű pergetéshez valók (kisebb gumihalak, wobblerek), míg a nagyobbakat a méretesebb halak horgászatához szánták (nagy gumihalak, jerk csalik, wobblerek, nagyobb támolygó kanalak). Size 4 - 41 kg Size 3 - 30 kg Size 2 - 23 kg Size 1 - 14 kg Size 0 - 14 kg Egy csomag 10 darabot tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás