Saxa Shade 100 Baitcasting Reels - RH - Multiplikátoros orsó

44980 HUF
Márka: Saxa

A Saxa a horgászbotokat és orsókat durva körülmények közötti használatra tervezték Finnországban. Az volt a cél, hogy megbízhatóak legyenek, hosszú távon lehessen számítani rájuk. A Saxa minden egyes termékét speciálisan egy halfajta horgászatához, vagy egy bizonyos horgásztechnikához fejlesztették ki. A finn fejlesztők és tesztelők folyamatosan dolgoznak azon, hogy a termékeik egyre jobbak és jobbak legyenek. A Saxánál büszkék arra, hogy a horgászbotjaik a saját árkategóriájuk legjobbjai.

A Saxa Shade Multiplikátoros orsót a csuka pergetőhorgászatához fejlesztették ki, de alkalmas vertikális-, valamint jig-horgászathoz is. A Saxa Shade 13+1 csapággyal van ellátva az egyenletes, sima zsinórcsévélés érdekében. Ezt az orsót az úgynevezett Dual Braking System-el szerelték, az-az egyszerre működnek benne a centrifugális és a mágneses fékrendszerek, azért, hogy dobáskor mindig kontrollálni tudja a műcsalija röptét.

Kimondottan erős, megbízható fékrendszerrel látták el, amely precízen állítható. A puha EVA borítás a hajtókar markolatán extra kényelmet és biztos fogást biztosít.

Jobb (RH) és balkezes (LH) változat is kapható.

Csapágyak (db): 13+1

Max. terhelhetőség: 6 kg

Áttétel: 6.3: 1

Zsinórkapacitás: 0,25 mm/120 m

Tömege: 191g

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.

Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Saxa a horgászbotokat és orsókat durva körülmények közötti használatra tervezték Finnországban. Az volt a cél, hogy megbízhatóak legyenek, hosszú távon lehessen számítani rájuk. A Saxa minden egyes termékét speciálisan egy halfajta horgászatához, vagy egy bizonyos horgásztechnikához fejlesztették ki. A finn fejlesztők és tesztelők folyamatosan dolgoznak azon, hogy a termékeik egyre jobbak és jobbak legyenek. A Saxánál büszkék arra, hogy a horgászbotjaik a saját árkategóriájuk legjobbjai.A Saxa Shade Multiplikátoros orsót a csuka pergetőhorgászatához fejlesztették ki, de alkalmas vertikális-, valamint jig-horgászathoz is. A Saxa Shade 13+1 csapággyal van ellátva az egyenletes, sima zsinórcsévélés érdekében. Ezt az orsót az úgynevezett Dual Braking System-el szerelték, az-az egyszerre működnek benne a centrifugális és a mágneses fékrendszerek, azért, hogy dobáskor mindig kontrollálni tudja a műcsalija röptét. Kimondottan erős, megbízható fékrendszerrel látták el, amely precízen állítható. A puha EVA borítás a hajtókar markolatán extra kényelmet és biztos fogást biztosít.Jobb (RH) és balkezes (LH) változat is kapható.Csapágyak (db): 13+1Max. terhelhetőség: 6 kgÁttétel: 6.3: 1Zsinórkapacitás: 0,25 mm/120 mTömege: 191gArról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás