Saxa Shade "The Perch Edition" - 7´3" 5-21g - Spinning Rod - spinning horgászbot

64990 HUF
Márka: Saxa

A Saxa Shade 7’3’’ 5 - 21 g - The Perch Edition a sügér és a süllő horgászatára szánt, nagyon könnyű pergető horgászbot Finnországból.

A horgászbot 40T szénszálból készült, Fuji orsótartóval és Fuji gyűrűkkel szerelték. A zsinórvezető gyűrűk kicsik és könnyűek, azért, hogy a zsinór minél közelebb fusson a horgászbot szárához. Így még a legkisebb rezdülést is érzékelni fogod.

A horgászbot erős, gerinces, a spicc akciója viszont lágyabb. Az erős gerinc a nagy süllők fárasztása során mutatja meg a halaknak, hogy igazából ki is itt a főnök.

A horgászbot súlya mindössze 104 g, nagyon kényelmesen lehet vele horgászni, érzékeny és erős: a 21 g súlyú műcsalikat is el lehet vele dobni könnyedén. Hossza 7’3” (220 cm) és 2 darabból áll, így szállítása sem jelent problémát.

A Saxa Shade The Perch Edition egy igazán szép horgászbot, minőségi EVA markolattal.

Akár tapasztalt pergető horgász vagy, akár kezdő, ez a horgászbot egyértelműen a „kell nekem” kategóriába tartozik. Könnyű, erős, szép, a Saxa csúcsmodellje és három év garanciát vállalunk rá.

Bot anyaga: 40T carbon
Hossz: 2,20 m
Szállítási hossz: 1,2 m
Dobósúly: 5-21 g
Súlya: 104 g

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.
Siess! Már csak 5 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Saxa Shade 7’3’’ 5 - 21 g - The Perch Edition a sügér és a süllő horgászatára szánt, nagyon könnyű pergető horgászbot Finnországból. A horgászbot 40T szénszálból készült, Fuji orsótartóval és Fuji gyűrűkkel szerelték. A zsinórvezető gyűrűk kicsik és könnyűek, azért, hogy a zsinór minél közelebb fusson a horgászbot szárához. Így még a legkisebb rezdülést is érzékelni fogod. A horgászbot erős, gerinces, a spicc akciója viszont lágyabb. Az erős gerinc a nagy süllők fárasztása során mutatja meg a halaknak, hogy igazából ki is itt a főnök. A horgászbot súlya mindössze 104 g, nagyon kényelmesen lehet vele horgászni, érzékeny és erős: a 21 g súlyú műcsalikat is el lehet vele dobni könnyedén. Hossza 7’3” (220 cm) és 2 darabból áll, így szállítása sem jelent problémát. A Saxa Shade The Perch Edition egy igazán szép horgászbot, minőségi EVA markolattal. Akár tapasztalt pergető horgász vagy, akár kezdő, ez a horgászbot egyértelműen a „kell nekem” kategóriába tartozik. Könnyű, erős, szép, a Saxa csúcsmodellje és három év garanciát vállalunk rá.Bot anyaga: 40T carbon Hossz: 2,20 m Szállítási hossz: 1,2 m Dobósúly: 5-21 g Súlya: 104 gArról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás