Saxa Spectre G2, 7'2'' 30-80g Live Cast - Baitcasting Rod

57400 HUF
Márka: Saxa

A második generációs finn Saxa Spectre G2 az igényes horgászok számára készült horgászbot. 30T karbonszálból gyártották, két részes és nagyon szép. A kiváló minőségű orsórögzítők és a zsinórvezető gyűrűk (SeaGuide) erősek és tartósak. Mindez mellé kellemes fogású, prémium minőségű parafával kombinált EVA markolat jár, így egy igazán komoly "fegyverrel" indulhatsz a csatába.

4 különböző modell érhető el: spinnig és a casting (multiplikátor) orsótartókkal szerelve.

Karakterisztikák:

Típusa: baitcasting (multiplikátoros) horgászbot

Hossza:7'2'', 222 cm

Anyaga: 30T nano carbon

Dobósúlya: 30-80g

Súlya: 145g

Tagok száma: 2

A nagy műcsalik általában sok hal érdeklődését felkeltik, de az igazán nagy csukák óvatosak. Ha egyszer sikerült kapásra bírni őket , akkor már biztosan nem akarod elszalasztani. Ez a horgászbot rendelkezik azzal az erővel hogy meg tudd akasztani az igazán nagy csukát is, és elég gerinces ahhoz, hogy biztonságot nyújtson a kemény fárasztás során.

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.
Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A második generációs finn Saxa Spectre G2 az igényes horgászok számára készült horgászbot. 30T karbonszálból gyártották, két részes és nagyon szép. A kiváló minőségű orsórögzítők és a zsinórvezető gyűrűk (SeaGuide) erősek és tartósak. Mindez mellé kellemes fogású, prémium minőségű parafával kombinált EVA markolat jár, így egy igazán komoly "fegyverrel" indulhatsz a csatába. 4 különböző modell érhető el: spinnig és a casting (multiplikátor) orsótartókkal szerelve. Karakterisztikák: Típusa: baitcasting (multiplikátoros) horgászbot Hossza:7'2'', 222 cm Anyaga: 30T nano carbon Dobósúlya: 30-80g Súlya: 145g Tagok száma: 2 A nagy műcsalik általában sok hal érdeklődését felkeltik, de az igazán nagy csukák óvatosak. Ha egyszer sikerült kapásra bírni őket , akkor már biztosan nem akarod elszalasztani. Ez a horgászbot rendelkezik azzal az erővel hogy meg tudd akasztani az igazán nagy csukát is, és elég gerinces ahhoz, hogy biztonságot nyújtson a kemény fárasztás során. Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás