Svartzonker Black Series - Casting botok - 9´ 40-150g Casting

29990 HUF
Márka: Svartzonker

Pontosan tudod, hogy milyen halfajra és milyen csalival szeretnél horgászni és ehhez keresed a legmegfelelőbb horgászbotot? Akkor jó helyen jársz: a Svartzonker Black Series horgászbotok könnyű és rendkívül erős alapanyagokból készültek és mindent tudnak, amit a horgász elvárhat egy horgászbottól. Ezeknek a botoknak az akcióját hozzáigazították ahhoz a halfajhoz, amire horgászunk és figyelembe vették az ehhez megfelelő csali adatait, valamint az alkalmazandó horgászmódszereket is. Ezeket a horgászbotokat abszolút hal-, és horgász specifikusan tervezték meg, megadják azt az elengedhetetlen magabiztosságot, amire szükséged van akkor, amikor egy igazán nagy halat fárasztasz. Biztos lehetsz benne, hogy nem kell majd kétszer meggondolnod, hogy melyik botot válaszd ki az arzenálodból, amikor helyzetben találod magad. Tudd, hogy milyen halra akarsz horgászni, tudd, hogy milyen csalival és milyen módszerrel, majd bízd a többit a megfelelő Svartzonker Black Series horgászbotodra.

A Svartzonker Black Series horgászbotok komoly értéket képviselnek igencsak elérhető áron. Mindegyik modellnek a nyele tartós EVA műanyagból van, a horgászbotok kiváló minőségű alapanyagokból készültek és elegáns fekete megjelenést kaptak. Ezek az amerikai stílusú botok rendkívül gyors akcióval rendelkeznek, és akár a feltüntetnél is nehezebb csalik vezetésére is alkalmasak. Ezek a nagyon kedvező áron forgalomba kerülő Svartzonker Black Series horgászbotok kivallóan helyt állnak még az igazán nagy csukák fárasztása során is.

Svartzonker Sweden Claes "Svartzonker" Claesson saját márkája, amely elsősorban a csukahorgászoknak szánt kiváló minőségű termékekre specializálódott. A márka termékei, mint például a McRubber gumihal sorozat, már-már szinte kultikus státuszt értek el a skandináv országokban.

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.

Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Pontosan tudod, hogy milyen halfajra és milyen csalival szeretnél horgászni és ehhez keresed a legmegfelelőbb horgászbotot? Akkor jó helyen jársz: a Svartzonker Black Series horgászbotok könnyű és rendkívül erős alapanyagokból készültek és mindent tudnak, amit a horgász elvárhat egy horgászbottól. Ezeknek a botoknak az akcióját hozzáigazították ahhoz a halfajhoz, amire horgászunk és figyelembe vették az ehhez megfelelő csali adatait, valamint az alkalmazandó horgászmódszereket is. Ezeket a horgászbotokat abszolút hal-, és horgász specifikusan tervezték meg, megadják azt az elengedhetetlen magabiztosságot, amire szükséged van akkor, amikor egy igazán nagy halat fárasztasz. Biztos lehetsz benne, hogy nem kell majd kétszer meggondolnod, hogy melyik botot válaszd ki az arzenálodból, amikor helyzetben találod magad. Tudd, hogy milyen halra akarsz horgászni, tudd, hogy milyen csalival és milyen módszerrel, majd bízd a többit a megfelelő Svartzonker Black Series horgászbotodra. A Svartzonker Black Series horgászbotok komoly értéket képviselnek igencsak elérhető áron. Mindegyik modellnek a nyele tartós EVA műanyagból van, a horgászbotok kiváló minőségű alapanyagokból készültek és elegáns fekete megjelenést kaptak. Ezek az amerikai stílusú botok rendkívül gyors akcióval rendelkeznek, és akár a feltüntetnél is nehezebb csalik vezetésére is alkalmasak. Ezek a nagyon kedvező áron forgalomba kerülő Svartzonker Black Series horgászbotok kivallóan helyt állnak még az igazán nagy csukák fárasztása során is. Svartzonker Sweden Claes "Svartzonker" Claesson saját márkája, amely elsősorban a csukahorgászoknak szánt kiváló minőségű termékekre specializálódott. A márka termékei, mint például a McRubber gumihal sorozat, már-már szinte kultikus státuszt értek el a skandináv országokban. Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás