Svartzonker Black Series "The Horizon" 7'9" 30-90g Casting

38900 HUF

Black Series "The Horizon"

A best-sellernek bizonyuló Svartzonker Black Series horgászbotcsalád sikerét látva Claes "Svartzonker" Claesson elhatározta, hogy ezeket a fantasztikus horgászbotokat még jobbá teszi.
A horgászbot szára (blank), könnyebb, és gyorsabb lett, valamint gyönyörű fényes kivitelben kerül a piacra. A zsinórvezető gyűrűk is könnyebbek és mégis tartósabbak lettek, és a nyél-rész megosztott markolatot kapott.
Úgy tervezték meg ezeket a horgászbotokat, hogy figyelembe vették az európai és az amerikai pergető horgász-kultúrát, de a saját tapasztalataikat is. Így született meg ez a legújabb Svartzonker Black Series horgászbotcsalád a "The Horizon", amelyben minden ragadozóhalnak és horgászstílusának megfelelő horgászbot megtalálható.
A horgászpálcák két részesek, a nagytestű halak horgászatához szánt botokon található zsinórvezető gyűrűk "kétlábúak", azaz több ponton támaszkodnak.
A Svartzonker Black Series "The Horizon" egyszerűen minden igényt kielégítő fantasztikus horgászbot család.
A Svartzonker Sweden - Claes "Svartzonker" Claesson által tervezett és gyártott kiváló minőségű termékekre specializálódott márka.
Svartzonker termékei közül már többen - mint például a McRubber gumihalak - szinte már kultikus státusszal bírnak a skandináv országokban.

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.















A mindenes
Géza Ellenőrzött vásárló 2022-08-01

Az első botom ahol az összes gyűrű egy vonalban van. Kicsit hosszabb nyélre számítottam, de így sokkal könyebb twitch stílusban horgászni. És az is igaz, hogy csak az én fejemben extra heavy ez a bot, pedig a nehéz csukázásban ez csak inkább médium bot, és ez szerint is kell kezelni. Végül is ez Magyar viszonylatban egy heavy bot. Nekem pedig egy "mindenes" bot amivel tökéletesen életre tudtam kelteni a Savage gear 3D Jerkster 65gos csaliját és a Pid shad Jr gumihalakat.





Siess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Black Series "The Horizon" A best-sellernek bizonyuló Svartzonker Black Series horgászbotcsalád sikerét látva Claes "Svartzonker" Claesson elhatározta, hogy ezeket a fantasztikus horgászbotokat még jobbá teszi. A horgászbot szára (blank), könnyebb, és gyorsabb lett, valamint gyönyörű fényes kivitelben kerül a piacra. A zsinórvezető gyűrűk is könnyebbek és mégis tartósabbak lettek, és a nyél-rész megosztott markolatot kapott.Úgy tervezték meg ezeket a horgászbotokat, hogy figyelembe vették az európai és az amerikai pergető horgász-kultúrát, de a saját tapasztalataikat is. Így született meg ez a legújabb Svartzonker Black Series horgászbotcsalád a "The Horizon", amelyben minden ragadozóhalnak és horgászstílusának megfelelő horgászbot megtalálható.A horgászpálcák két részesek, a nagytestű halak horgászatához szánt botokon található zsinórvezető gyűrűk "kétlábúak", azaz több ponton támaszkodnak. A Svartzonker Black Series "The Horizon" egyszerűen minden igényt kielégítő fantasztikus horgászbot család. A Svartzonker Sweden - Claes "Svartzonker" Claesson által tervezett és gyártott kiváló minőségű termékekre specializálódott márka.Svartzonker termékei közül már többen - mint például a McRubber gumihalak - szinte már kultikus státusszal bírnak a skandináv országokban. Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás