Svartzonker Black Series "The Horizon" 9' 8-38g Spinning

31690 HUF

Black Series "The Horizon"

A best-sellernek bizonyuló Svartzonker Black Series horgászbotcsalád sikerét látva Claes "Svartzonker" Claesson elhatározta, hogy ezeket a fantasztikus horgászbotokat még jobbá teszi.
A horgászbot szára (blank), könnyebb, és gyorsabb lett, valamint gyönyörű fényes kivitelben kerül a piacra. A zsinórvezető gyűrűk is könnyebbek és mégis tartósabbak lettek, és a nyél-rész megosztott markolatot kapott.
Úgy tervezték meg ezeket a horgászbotokat, hogy figyelembe vették az európai és az amerikai pergető horgász-kultúrát, de a saját tapasztalataikat is. Így született meg ez a legújabb Svartzonker Black Series horgászbotcsalád a "The Horizon", amelyben minden ragadozóhalnak és horgászstílusának megfelelő horgászbot megtalálható.
A horgászpálcák két részesek, a nagytestű halak horgászatához szánt botokon található zsinórvezető gyűrűk "kétlábúak", azaz több ponton támaszkodnak.
A Svartzonker Black Series "The Horizon" egyszerűen minden igényt kielégítő fantasztikus horgászbot család.
A Svartzonker Sweden - Claes "Svartzonker" Claesson által tervezett és gyártott kiváló minőségű termékekre specializálódott márka.
Svartzonker termékei közül már többen - mint például a McRubber gumihalak - szinte már kultikus státusszal bírnak a skandináv országokban.

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.

Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Black Series "The Horizon"A best-sellernek bizonyuló Svartzonker Black Series horgászbotcsalád sikerét látva Claes "Svartzonker" Claesson elhatározta, hogy ezeket a fantasztikus horgászbotokat még jobbá teszi. A horgászbot szára (blank), könnyebb, és gyorsabb lett, valamint gyönyörű fényes kivitelben kerül a piacra. A zsinórvezető gyűrűk is könnyebbek és mégis tartósabbak lettek, és a nyél-rész megosztott markolatot kapott.Úgy tervezték meg ezeket a horgászbotokat, hogy figyelembe vették az európai és az amerikai pergető horgász-kultúrát, de a saját tapasztalataikat is. Így született meg ez a legújabb Svartzonker Black Series horgászbotcsalád a "The Horizon", amelyben minden ragadozóhalnak és horgászstílusának megfelelő horgászbot megtalálható.A horgászpálcák két részesek, a nagytestű halak horgászatához szánt botokon található zsinórvezető gyűrűk "kétlábúak", azaz több ponton támaszkodnak. A Svartzonker Black Series "The Horizon" egyszerűen minden igényt kielégítő fantasztikus horgászbot család. A Svartzonker Sweden - Claes "Svartzonker" Claesson által tervezett és gyártott kiváló minőségű termékekre specializálódott márka.Svartzonker termékei közül már többen - mint például a McRubber gumihalak - szinte már kultikus státusszal bírnak a skandináv országokban. Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás