Svartzonker McTail Junior 35 g - Walleye

6380 HUF
Kategóriák: Műcsalik Hibrid műcsalik
Márka: Svartzonker

A Svartzonker McTail Junior 15 cm hosszú, farokkal ellátott, 35 gramm súlyú műcsali. A Svartzonker McTail Junior 0,2-1,5 méter mélyen úszik, és tökéletesen működik a sekély tavaszi vízben vagy nyáron a füves részek fölötti sekélyebb vizekben. A McTail Junior a svéd Svartzonker legújabb csalija!

A Svartzonker McTail Junior akár a nagyobbik testvére a McTail V2 „walk-the-dog” stílusú glider (sikló) wobbler. A Svartzonker glider és tail műcsalik egy darab ABS műanyagból készültek, cink- és rozsdamentes belső acélhuzalokkal. Rendkívül tartós és fogós csali, nemcsak a csuka és a musky horgászata során bizonyított már, de jól használható akár a tengeri halak horgászata során is.

A Svartzonker McTail Junior jerk műcsali könnyedén, de nagyon kiszámíthatatlanul siklik vízközt, alkalmas a nagyon is egyéni vezetési stílus kialakítására. Ez egy alap-műcsali, amely nem hiányozhat egyetlen komoly csukahorgász arzenáljából sem.

A Svartzonker glider és tail műcsalik széles választékába tartoznak a Ticsaren glider, a Squarepusher slider, a McTail, a McTail Junior és a Svartzonker Tail csalik. Ezekkel a csalikkal könnyű horgászni, lenyűgöző, könnyed mozgással siklanak az egyik oldalról a másikra, lassan süllyedve, remegve, mint egy sebesült hal lebegnek vízközt két rántás között, kapásra ingerelve még a leggyanakvóbb kapitális csukákat is. Ha klasszikus jerk stílusban vezetjük őket, akkor szépen, lágyan siklanak egyik oldalról a másikra szélesebb, vagy szűkebb ívekben a bevontatási sebesség függvényében.

Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.

Hossza: 15cm, Súlya: 35g

15 cm
25-35g
Sinking


Siess! Már csak 6 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Svartzonker McTail Junior 15 cm hosszú, farokkal ellátott, 35 gramm súlyú műcsali. A Svartzonker McTail Junior 0,2-1,5 méter mélyen úszik, és tökéletesen működik a sekély tavaszi vízben vagy nyáron a füves részek fölötti sekélyebb vizekben. A McTail Junior a svéd Svartzonker legújabb csalija!A Svartzonker McTail Junior akár a nagyobbik testvére a McTail V2 „walk-the-dog” stílusú glider (sikló) wobbler. A Svartzonker glider és tail műcsalik egy darab ABS műanyagból készültek, cink- és rozsdamentes belső acélhuzalokkal. Rendkívül tartós és fogós csali, nemcsak a csuka és a musky horgászata során bizonyított már, de jól használható akár a tengeri halak horgászata során is. A Svartzonker McTail Junior jerk műcsali könnyedén, de nagyon kiszámíthatatlanul siklik vízközt, alkalmas a nagyon is egyéni vezetési stílus kialakítására. Ez egy alap-műcsali, amely nem hiányozhat egyetlen komoly csukahorgász arzenáljából sem. A Svartzonker glider és tail műcsalik széles választékába tartoznak a Ticsaren glider, a Squarepusher slider, a McTail, a McTail Junior és a Svartzonker Tail csalik. Ezekkel a csalikkal könnyű horgászni, lenyűgöző, könnyed mozgással siklanak az egyik oldalról a másikra, lassan süllyedve, remegve, mint egy sebesült hal lebegnek vízközt két rántás között, kapásra ingerelve még a leggyanakvóbb kapitális csukákat is. Ha klasszikus jerk stílusban vezetjük őket, akkor szépen, lágyan siklanak egyik oldalról a másikra szélesebb, vagy szűkebb ívekben a bevontatási sebesség függvényében.Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.Hossza: 15cm, Súlya: 35gIratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás