Svartzonker McTail Original 94g Slow Sink - Red Tiger

8950 HUF
Kategóriák: Hibrid műcsalik Műcsalik
Márka: Svartzonker

A Svartzonker McTail Original hibrid műcsali már számos csukahorgász versenyen bizonyított már, sok szép és emlékezetes fogás fűződik ehhez a fogós csalihoz.

Könnyű vele horgászni, az egyedülálló, kiszámíthatatlan mozgása, ahogyan siklik, forog, billeg, kígyózó farokkal a vízben, felkelti a ragadozó halak figyelmét. A Svartzonker McTail műcsalik „walk-the-dog” stílusú glider (sikló) hibrid műcsalik.

A Svartzonker McTail műcsalik sajátossága, hogy számtalan bevontatási módot tesznek lehetővé, mindenki a saját, egyedi stílusában tudja eredményesen használni őket.

Ez egy nagyszerű hibrid műcsali, amelyet nagyon sokoldalúan tudunk használni, akár a saját, eredeti McTail farkával használjuk, akár egy nagyobb Svartoznker BigTail farokkal szerelve. Így, az utóbbival még nagyobb csalinak fog látszani a vízben, a mozgása is megváltozik. Ez a kombináció, a McTail műcsali Big Tail farokkal szerelve nagyon hatékonynak bizonyult a nagy csukák horgászata során. A versenyhorgászok körében igencsak népszerű. A McTail műcsalinkat szerelhetjük akár egy lapát-, úgymond PaddleTail cserefarokkal is, így látványosan, billegve mozgó, szintén fogós műcsalit kapunk. Gyakorlatilag egy műcsali három különböző farokkal szerelve, három különböző mozgású műcsalit eredményez... Ha azt szeretnénk, hogy mélyebben járjon használjunk The Button-t, vagy Factach Sinkert.

A Svartzonker glider és tail műcsalik széles választékába tartoznak a Ticsaren glider, a Squarepusher slider, a McTail, a Biggi Tail és a Svartzonker Tail csalik. Ezekkel a csalikkal könnyű horgászni, lenyűgöző, könnyed mozgással siklanak az egyik oldalról a másikra, lassan süllyedve, remegve, mint egy sebesült hal lebegnek vízközt két rántás között, kapásra ingerelve még a leggyanakvóbb kapitális csukákat is. Ha klasszikus jerk stílusban vezetjük őket, akkor szépen, lágyan siklanak egyik oldalról a másikra szélesebb, vagy szűkebb ívekben a bevontatási sebesség függvényében.

Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.

* Súly: 94 g, lassan süllyed,
* Test hossza: 13,5 cm
* A test hossza a farokkal együtt 26 cm
* Széles profil, amely sok vizet megmozgat
* Rozsdamentes acél huzallal erősített test
* Kézzel festett, szuper sima és egyedi színmintákkal
* Rozsdamentes acél csavar a farok egyszerű rögzítéséhez
* Erős, rozsdamentes acélból készült kulcskarikák
* Eredeti szuperéles 2/0 VMC hármashorgokkal szerelve
28 cm
90-96g
Sinking


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Svartzonker McTail Original hibrid műcsali már számos csukahorgász versenyen bizonyított már, sok szép és emlékezetes fogás fűződik ehhez a fogós csalihoz. Könnyű vele horgászni, az egyedülálló, kiszámíthatatlan mozgása, ahogyan siklik, forog, billeg, kígyózó farokkal a vízben, felkelti a ragadozó halak figyelmét. A Svartzonker McTail műcsalik „walk-the-dog” stílusú glider (sikló) hibrid műcsalik. A Svartzonker McTail műcsalik sajátossága, hogy számtalan bevontatási módot tesznek lehetővé, mindenki a saját, egyedi stílusában tudja eredményesen használni őket. Ez egy nagyszerű hibrid műcsali, amelyet nagyon sokoldalúan tudunk használni, akár a saját, eredeti McTail farkával használjuk, akár egy nagyobb Svartoznker BigTail farokkal szerelve. Így, az utóbbival még nagyobb csalinak fog látszani a vízben, a mozgása is megváltozik. Ez a kombináció, a McTail műcsali Big Tail farokkal szerelve nagyon hatékonynak bizonyult a nagy csukák horgászata során. A versenyhorgászok körében igencsak népszerű. A McTail műcsalinkat szerelhetjük akár egy lapát-, úgymond PaddleTail cserefarokkal is, így látványosan, billegve mozgó, szintén fogós műcsalit kapunk. Gyakorlatilag egy műcsali három különböző farokkal szerelve, három különböző mozgású műcsalit eredményez... Ha azt szeretnénk, hogy mélyebben járjon használjunk The Button-t, vagy Factach Sinkert. A Svartzonker glider és tail műcsalik széles választékába tartoznak a Ticsaren glider, a Squarepusher slider, a McTail, a Biggi Tail és a Svartzonker Tail csalik. Ezekkel a csalikkal könnyű horgászni, lenyűgöző, könnyed mozgással siklanak az egyik oldalról a másikra, lassan süllyedve, remegve, mint egy sebesült hal lebegnek vízközt két rántás között, kapásra ingerelve még a leggyanakvóbb kapitális csukákat is. Ha klasszikus jerk stílusban vezetjük őket, akkor szépen, lágyan siklanak egyik oldalról a másikra szélesebb, vagy szűkebb ívekben a bevontatási sebesség függvényében.Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.* Súly: 94 g, lassan süllyed, * Test hossza: 13,5 cm * A test hossza a farokkal együtt 26 cm * Széles profil, amely sok vizet megmozgat * Rozsdamentes acél huzallal erősített test * Kézzel festett, szuper sima és egyedi színmintákkal * Rozsdamentes acél csavar a farok egyszerű rögzítéséhez * Erős, rozsdamentes acélból készült kulcskarikák * Eredeti szuperéles 2/0 VMC hármashorgokkal szerelve


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás