Svartzonker McTracer 12,5 cm - Glitter Fegis

6290 HUF
Kategóriák: Műcsalik Wobbler
Márka: Abu Garcia

A svéd Svartzonker McTracer egy úgynevezett glider (sikló) wobbler, amivel nagyon könnyű horgászni. Könnyedén siklik a vízben, szép, szaggatott vibrációval. Lassan süllyedő csali, remek lebegési idővel, sekély vízben is jól úszik, anélkül, hogy elérné a víz felszínét, vagy az alját. Akár pergető (spinning), akár multiplikátoros (casting) felszereléssel is jól horgászható, sokféleképpen vezethető jerkbait típusú (rángatva vezetett) műcsali. Folyamatos csalivezetés közben nagy S kanyarokat ír le, egy kis csavarral minden fordulóban. Ha klasszikus jerk stílusban vezetjük, akkor szépen, lágyan siklik egyik oldalról a másikra a bevontatási sebességtől függően és a rántások között úgy vibrál mint egy sebesült hal, felkeltve a nagy csukák érdeklődését is.

A McTracer egy darab ABS műanyagból készült műcsali, cink- és rozsdamentes belső acélhuzalokkal. Rendkívül tartós és fogós csali, elsősorban a csuka horgászata során bizonyított már. Éles, eredeti Berkley Fusion 19TM hármashorgokkal és kiváló minőségű, erős kulcskarikákkal van szerelve.

Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.

12,5 cm, 69g, slow sinkingSinking
12 cm
61-70g


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A svéd Svartzonker McTracer egy úgynevezett glider (sikló) wobbler, amivel nagyon könnyű horgászni. Könnyedén siklik a vízben, szép, szaggatott vibrációval. Lassan süllyedő csali, remek lebegési idővel, sekély vízben is jól úszik, anélkül, hogy elérné a víz felszínét, vagy az alját. Akár pergető (spinning), akár multiplikátoros (casting) felszereléssel is jól horgászható, sokféleképpen vezethető jerkbait típusú (rángatva vezetett) műcsali. Folyamatos csalivezetés közben nagy S kanyarokat ír le, egy kis csavarral minden fordulóban. Ha klasszikus jerk stílusban vezetjük, akkor szépen, lágyan siklik egyik oldalról a másikra a bevontatási sebességtől függően és a rántások között úgy vibrál mint egy sebesült hal, felkeltve a nagy csukák érdeklődését is. A McTracer egy darab ABS műanyagból készült műcsali, cink- és rozsdamentes belső acélhuzalokkal. Rendkívül tartós és fogós csali, elsősorban a csuka horgászata során bizonyított már. Éles, eredeti Berkley Fusion 19TM hármashorgokkal és kiváló minőségű, erős kulcskarikákkal van szerelve. Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert. 12,5 cm, 69g, slow sinking


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás