Svartzonker Power Series 7'3" 8-32g Rip'n Deep Spinning

49900 HUF
Márka: Svartzonker

A Power Series sorozat a Svartzonker család új horgászbotsorozata, amelyet a nagytestű halak horgászatához fejlesztettek ki.

A cél egy-, a hosszú dobásokat lehetővé tevő-, feszes (fast action), gerinces, horgászbot kifejlesztése volt, amelynek viszont érzékeny, finom a spicce (ennek a csónak-, vagy a part közeli kitörések lekövetésénél, valamint a dobásoknál van nagy jelentősége). Tökéletes horgászbot azok számára akik nagy halakra pergetnek. Kiválóan használható akár felszíni pergetéshez, akár akkor, amikor a mély vízben, nehéz szerelékkel keressük a halakat. Hosszú és gyakori dobások a siker titka - ahogy Claes "Svartzonker" Caesson egy interjú során mondta és ez a pálca ezt lehetővé is teszi. Kapáskor pontos, gyors és precíz, ez fontos ahhoz, hogy növeljük a hatékonyságunkat és kevesebbet szalasszunk. Ezek a horgászbotok jól bírják azt a nyomást, amelyet a halakra kell gyakorolnod a fárasztás során, annak érdekében, hogy minél hamarabb, minél biztosabban, ugyanakkor mégis gyengéden, a halakkal kíméletesen bánva a merítőhálóba terelhesd a megakasztott ragadozókat.

A pálca elegáns, fényes lakkozást kapott, az első-, minőségi parafából készült markolat fölött egy darabon a bot sötét metálzöldre van festve, ami igazán menő és stílusos megjelenést kölcsönöz a Power Series horgászbotoknak!

A Fuji orsótartó, a cirkónium betétes K-gyűrűk, valamint az AAA minősítésű parafa markolat, tökéletes és szép fegyverré teszik ezt a Power Series sorozatot a nagy, erős ragadozók vadászatához!

 

A Svartzonker Sweden - Claes "Svartzonker" Claesson által tervezett és gyártott kiváló minőségű termékekre specializálódott márka.
Svartzonker termékei közül már többen - mint például a McRubber gumihalak - szinte már kultikus státusszal bírnak a skandináv országokban.

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Power Series sorozat a Svartzonker család új horgászbotsorozata, amelyet a nagytestű halak horgászatához fejlesztettek ki. A cél egy-, a hosszú dobásokat lehetővé tevő-, feszes (fast action), gerinces, horgászbot kifejlesztése volt, amelynek viszont érzékeny, finom a spicce (ennek a csónak-, vagy a part közeli kitörések lekövetésénél, valamint a dobásoknál van nagy jelentősége). Tökéletes horgászbot azok számára akik nagy halakra pergetnek. Kiválóan használható akár felszíni pergetéshez, akár akkor, amikor a mély vízben, nehéz szerelékkel keressük a halakat. Hosszú és gyakori dobások a siker titka - ahogy Claes "Svartzonker" Caesson egy interjú során mondta és ez a pálca ezt lehetővé is teszi. Kapáskor pontos, gyors és precíz, ez fontos ahhoz, hogy növeljük a hatékonyságunkat és kevesebbet szalasszunk. Ezek a horgászbotok jól bírják azt a nyomást, amelyet a halakra kell gyakorolnod a fárasztás során, annak érdekében, hogy minél hamarabb, minél biztosabban, ugyanakkor mégis gyengéden, a halakkal kíméletesen bánva a merítőhálóba terelhesd a megakasztott ragadozókat. A pálca elegáns, fényes lakkozást kapott, az első-, minőségi parafából készült markolat fölött egy darabon a bot sötét metálzöldre van festve, ami igazán menő és stílusos megjelenést kölcsönöz a Power Series horgászbotoknak! A Fuji orsótartó, a cirkónium betétes K-gyűrűk, valamint az AAA minősítésű parafa markolat, tökéletes és szép fegyverré teszik ezt a Power Series sorozatot a nagy, erős ragadozók vadászatához!   A Svartzonker Sweden - Claes "Svartzonker" Claesson által tervezett és gyártott kiváló minőségű termékekre specializálódott márka.Svartzonker termékei közül már többen - mint például a McRubber gumihalak - szinte már kultikus státusszal bírnak a skandináv országokban. Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás