Svartzonker Queen Kelly Spinnerbait - Fluo.Red Bandit

6280 HUF
Kategóriák: Spinnerbait Műcsalik
Márka: Svartzonker

Attól függően, hogy a Svartzonker Queen Kelly spinnerbait milyen sebességgel vezeted, fél méterről három méter mélyen fog járni. Egyszerűen megtalálja az utat a növények között, anélkül, hogy elakadna. A szára erős, rozsdamentes acélból készült, ami megkönnyíti a biztos akasztást.

33 grammos fejjel van ellátva, valamint két különböző méretű, kézzel festett nikkelezett sárgaréz lemezke, valamint egy holografikus vakító „szoknya” biztosítja az extra vonzerőt a ragadozó halak számára. Két igencsak éles 6/0 méretű horoggal van szerelve.

A nagy csukák nem tudnak ellenállni a csábítóan villódzó vonzerejének!Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Attól függően, hogy a Svartzonker Queen Kelly spinnerbait milyen sebességgel vezeted, fél méterről három méter mélyen fog járni. Egyszerűen megtalálja az utat a növények között, anélkül, hogy elakadna. A szára erős, rozsdamentes acélból készült, ami megkönnyíti a biztos akasztást. 33 grammos fejjel van ellátva, valamint két különböző méretű, kézzel festett nikkelezett sárgaréz lemezke, valamint egy holografikus vakító „szoknya” biztosítja az extra vonzerőt a ragadozó halak számára. Két igencsak éles 6/0 méretű horoggal van szerelve. A nagy csukák nem tudnak ellenállni a csábítóan villódzó vonzerejének!


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás