Svartzonker Quick Fix 10 ml - ragasztó

5460 HUF
Kategóriák: Minden más
Márka: Svartzonker

Remek módja annak hogyan javítsuk meg az összes rongyosra rágott, szétmarcangolt lágy műanyag csalit ezzel a kiváló "oldószeres hegesztéssel". A Quick Fix egy kiváló javító ragasztóval a Svartzonker-től, amely lágy, zökkenőmentes és természetes felületet hagy, miután megszilárdult, szemben a pillanatragasztókkal, vagy bármely össze-olvasztó technikával!
Egy 10 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba, és egy praktikus ecsettel van ellátva. Egyszerűen kenje be a vágás mindkét oldalát, két percig óvatosan nyomja össze, majd hagyja 5 percig száradni. Ezután a megjavított csali bevetésre kész, újabb nagy csukákat késztetve vehemens támadásra.

Siess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Remek módja annak hogyan javítsuk meg az összes rongyosra rágott, szétmarcangolt lágy műanyag csalit ezzel a kiváló "oldószeres hegesztéssel". A Quick Fix egy kiváló javító ragasztóval a Svartzonker-től, amely lágy, zökkenőmentes és természetes felületet hagy, miután megszilárdult, szemben a pillanatragasztókkal, vagy bármely össze-olvasztó technikával!Egy 10 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba, és egy praktikus ecsettel van ellátva. Egyszerűen kenje be a vágás mindkét oldalát, két percig óvatosan nyomja össze, majd hagyja 5 percig száradni. Ezután a megjavított csali bevetésre kész, újabb nagy csukákat késztetve vehemens támadásra.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás