Svartzonker Snap with Ring #2 - 5 pack

2280 HUF
Márka: Svartzonker

Csatlakoztasd kedvenc műcsalidat a Svartzonker Snap kapoccsal egyszerűen és gyorsan! Az elérhető legbiztonságosabb megoldás.

Kiváló minőségű, kovácsolt, rozsdamentes acélból készült. Egyedülálló, lapított kialakítás az Svartzonker Snap gyűrű 2/3-án, amely extra erősséget biztosít.

Ha nehezen elérhető, szoros fűzőlyukakkal ellátott műcsalit szeretnél csatlakoztatni, akkor használhatsz egy további kulcskarikát is a könnyebb, gyorsabb csalicseréhez.

Egy gyűrűvel láttuk el az extra rugalmasság és a nagyobb szilárdság érdekében.

Egy csomag 5 darabot tartalmaz.Forgók és kapcsok


Siess! Már csak 6 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Csatlakoztasd kedvenc műcsalidat a Svartzonker Snap kapoccsal egyszerűen és gyorsan! Az elérhető legbiztonságosabb megoldás.Kiváló minőségű, kovácsolt, rozsdamentes acélból készült. Egyedülálló, lapított kialakítás az Svartzonker Snap gyűrű 2/3-án, amely extra erősséget biztosít.Ha nehezen elérhető, szoros fűzőlyukakkal ellátott műcsalit szeretnél csatlakoztatni, akkor használhatsz egy további kulcskarikát is a könnyebb, gyorsabb csalicseréhez.Egy gyűrűvel láttuk el az extra rugalmasság és a nagyobb szilárdság érdekében.Egy csomag 5 darabot tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás