Svartzonker Ticsaren 11 cm, 37 g - Sunrise Carp

6230 HUF
Kategóriák: Műcsalik Wobbler
Márka: Svartzonker

A svéd Svartzonker Sweden cég egyik legelterjedtebb műcsalija a Ticsaren. Ez a kézműves csali először 2007-ben, fából készült. Ez egy úgynevezett glider (sikló) wobbler, amivel nagyon könnyű horgászni. Könnyedén siklik a vízben, szép, szaggatott vibrációval. Lassan süllyedő csali, remek lebegési idővel, sekély vízben is jól úszik, anélkül, hogy elérné a víz felszínét, vagy az alját. Akár pergető (spinning), akár multiplikátoros (casting) felszereléssel is jól használható, sokféleképpen vezethető jerkbait típusú (rángatva vezetett) műcsali. Folyamatos csalivezetés közben nagy S kanyarokat ír le, egy kis csavarral minden fordulóban. Ha klasszikus jerk stílusban vezetjük, akkor szépen, lágyan siklik egyik oldalról a másikra a bevontatási sebességtől függően és a rántások között úgy vibrál mint egy sebesült hal, felkeltve a nagy csukák érdeklődését is.

A Ticsaren egy darab ABS műanyagból készült műcsali, cink- és rozsdamentes belső acélhuzalokkal. Rendkívül tartós és fogós csali, nemcsak a csuka és a musky horgászata során bizonyított már, de jól használható akár a tengeri halak horgászata során is. 3 méretben áll rendelkezésre 11-, 14 és 17 cm, éles, eredeti VMC PS horgokkal és kiváló minőségű, erős kulcskarikákkal van szerelve.

Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.


11 cm
31-40g
Hozzáadás a kedvencekhez    

A svéd Svartzonker Sweden cég egyik legelterjedtebb műcsalija a Ticsaren. Ez a kézműves csali először 2007-ben, fából készült. Ez egy úgynevezett glider (sikló) wobbler, amivel nagyon könnyű horgászni. Könnyedén siklik a vízben, szép, szaggatott vibrációval. Lassan süllyedő csali, remek lebegési idővel, sekély vízben is jól úszik, anélkül, hogy elérné a víz felszínét, vagy az alját. Akár pergető (spinning), akár multiplikátoros (casting) felszereléssel is jól használható, sokféleképpen vezethető jerkbait típusú (rángatva vezetett) műcsali. Folyamatos csalivezetés közben nagy S kanyarokat ír le, egy kis csavarral minden fordulóban. Ha klasszikus jerk stílusban vezetjük, akkor szépen, lágyan siklik egyik oldalról a másikra a bevontatási sebességtől függően és a rántások között úgy vibrál mint egy sebesült hal, felkeltve a nagy csukák érdeklődését is. A Ticsaren egy darab ABS műanyagból készült műcsali, cink- és rozsdamentes belső acélhuzalokkal. Rendkívül tartós és fogós csali, nemcsak a csuka és a musky horgászata során bizonyított már, de jól használható akár a tengeri halak horgászata során is. 3 méretben áll rendelkezésre 11-, 14 és 17 cm, éles, eredeti VMC PS horgokkal és kiváló minőségű, erős kulcskarikákkal van szerelve. Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás