Rácz Péter

Több mint 12 éve nyitottam meg a "Pike" nevű panziómat Crisan-on (Duna Delta). Addig is sokat jártam ide horgászni, de azóta évente átlag 8-10 hónapot itt töltök. Eleinte horgásztam más halakra is, de az utóbbi 6-8 évben már csak csukára horgászok. Beismerem szenvedélyes csuka horgász vagyok, amikor csak tehetem kint vagyok a vízen.

Ismertem a GBP Sprttfishing kínálatában megtalálható csalik jelentős részét már régebbről és nagyon megörültem amikor megláttam a honlapukat, hogy már nálunk is meg lehet vásárolni őket.

Svartzonker világbajnok - nem kérdéses, nagyon jó, fogós csalik, a legjobbak, de ez a bokorugró Hidehook is egy zseniális találmány, nagyon hatékony csali akkor, amikor a csuka a vízinövények között rejtőzködik. És ahogy tudjuk az év nagy részét ott tölti. A Headbanger is nagyon tetszik, úgy rázza a fejét mind egyetlen más csali sem, még nyáron, amikor nagyon meleg a víz, süt a nap és többnyire nem lehet semmit fogni, ez a csali még ilyenkor is képes megbolondítani a csukákat, olyan vehemenciával vágnak rá, hogy az csoda.

Látszik, hogy a GBP Sportfishing-es srácok értenek a csukahorgászathoz, nagyon jó műcsalik vannak a kínálatukban, hogy a többi szerkóról ne is beszéljünk.
Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás