BFT Diamond Hook File, 15cm - horogélező

5390 HUF

BFT Diamond Hook File horogfenő nem hiányozhat egyetlen horgász felszereléséből sem. Sokan nem tulajdonítanak elég fontosságot a horgok élességének, ezért néha bizony bosszankodhatnak, ha az életlen horgok miatt szalasztanak el egy szép halat. Nézzétek meg bármely komoly pergető horgász táskáját és biztosan fogtok találni benne horogfenőt.

BFT Diamond Hook File acélból készült és egy gyémántporos bevonatottal látták el, a gyors és hatékony horogélezés érdekében. Csuszásmentes markolat és egy csuklópánt teszi lehetővé a kényelmes használatát.

Siess! Már csak 5 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

BFT Diamond Hook File horogfenő nem hiányozhat egyetlen horgász felszereléséből sem. Sokan nem tulajdonítanak elég fontosságot a horgok élességének, ezért néha bizony bosszankodhatnak, ha az életlen horgok miatt szalasztanak el egy szép halat. Nézzétek meg bármely komoly pergető horgász táskáját és biztosan fogtok találni benne horogfenőt. BFT Diamond Hook File acélból készült és egy gyémántporos bevonatottal látták el, a gyors és hatékony horogélezés érdekében. Csuszásmentes markolat és egy csuklópánt teszi lehetővé a kényelmes használatát.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás