BFT Lizzard X 8'6'' XH 200 g, "Pierre Monjarret" - Baitcasting Rod

134990 HUF

BFT Lizzard X 8'6'' XH 200 g, "Pierre Monjarret" - egy szuper-prémium casting-, pergető horgászbot, amelyet Pierre Monjarret tervezett.

A sokoldalúság a horgász legnagyobb előnye a csukával szemben. Ha hosszú napokon át horgászol különböző körülmények között és különböző mélységekben keresed a halat, akkor olyan horgászbotra van szükséged, hogy minden körülmények között ura a helyzetnek. Legyen szó csak egy enyhe érintésről egy jerbait-on, svimbait-ról, vagy egy nagyobb, nehezebb, lesúlyozott gumihalról, amellyel mélyebben keresed a csukát, letapogatsz minden törést, keresed minden lyukban, a BFT Lizzard X -ra minden körülmények között számíthatsz, ez a pálca elvégzi a munkát. A BFT Lizzard X egy nagy modulusú-, csavarásgátló blanc-ra épült, amely x-wrapped tömörítőszalaggal erősítettek meg, G2 edge17 orsórögzítővel láttak el, és az amerikai American Tackle cég által gyártott titán Ti-forged gyűrűkkel szerelték. A japán, hőre zsugorodó gumiból készült "powergrip" nyél, homokóra formába burkolva biztosítja a biztonságos és kényelmes fogást.

A BFT Lizzard X  botot az egyik legendás francia csukahalász, Pierre Monjarret tervezte, aki tudja, mit kérhet egy bottól a csukahorgászat modern korában.

Minden BFT Lizzard X 8'6'' XH 200 g, "Pierre Monjarret" horgászbot egyedileg számozott.

Maximum 200 grammos csalikhoz használható.

Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

BFT Lizzard X 8'6'' XH 200 g, "Pierre Monjarret" - egy szuper-prémium casting-, pergető horgászbot, amelyet Pierre Monjarret tervezett. A sokoldalúság a horgász legnagyobb előnye a csukával szemben. Ha hosszú napokon át horgászol különböző körülmények között és különböző mélységekben keresed a halat, akkor olyan horgászbotra van szükséged, hogy minden körülmények között ura a helyzetnek. Legyen szó csak egy enyhe érintésről egy jerbait-on, svimbait-ról, vagy egy nagyobb, nehezebb, lesúlyozott gumihalról, amellyel mélyebben keresed a csukát, letapogatsz minden törést, keresed minden lyukban, a BFT Lizzard X -ra minden körülmények között számíthatsz, ez a pálca elvégzi a munkát. A BFT Lizzard X egy nagy modulusú-, csavarásgátló blanc-ra épült, amely x-wrapped tömörítőszalaggal erősítettek meg, G2 edge17 orsórögzítővel láttak el, és az amerikai American Tackle cég által gyártott titán Ti-forged gyűrűkkel szerelték. A japán, hőre zsugorodó gumiból készült "powergrip" nyél, homokóra formába burkolva biztosítja a biztonságos és kényelmes fogást. A BFT Lizzard X  botot az egyik legendás francia csukahalász, Pierre Monjarret tervezte, aki tudja, mit kérhet egy bottól a csukahorgászat modern korában. Minden BFT Lizzard X 8'6'' XH 200 g, "Pierre Monjarret" horgászbot egyedileg számozott. Maximum 200 grammos csalikhoz használható.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás