BFT Shallow Stinger Single SS 40lb (18kg) 2-pack

3890 HUF

A BFT Shallow Stinger Single Stainless Steel alkalmas mindenféle 10-15 cm-es lágy plasztik műcsali szereléséhez mint például a Svartzonker McRubber Big Bass 12,5 . Ezek a szerelékek (stingerek) tökéletesek a szabványos jigfejekhez való használatra, tehetjük akár a csalik hátára vagy a hasára is, de Shallow Screw-el együtt használva akár a sekélyebb vizeket is meg tudjuk horgászni.

Ez a stinger 7 szálból sodort-, erős, 40 lb (18 kg) szakítószilárdságú, rozsdamentes acélból készült és 2 méretű, szuper-éles horgokkal szerelték.
Egy csomag 2 stingert tartalmaz.Stingerek


Siess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A BFT Shallow Stinger Single Stainless Steel alkalmas mindenféle 10-15 cm-es lágy plasztik műcsali szereléséhez mint például a Svartzonker McRubber Big Bass 12,5 . Ezek a szerelékek (stingerek) tökéletesek a szabványos jigfejekhez való használatra, tehetjük akár a csalik hátára vagy a hasára is, de Shallow Screw-el együtt használva akár a sekélyebb vizeket is meg tudjuk horgászni. Ez a stinger 7 szálból sodort-, erős, 40 lb (18 kg) szakítószilárdságú, rozsdamentes acélból készült és 2 méretű, szuper-éles horgokkal szerelték. Egy csomag 2 stingert tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás