BFT Shallow Stinger Rig, SS100lb Tandem 3/0, 1 - pack

4490 HUF

 

A BFT Shallow Stinger Rig egy használatra kész szerelék a lágy plasztikból készült műcsalikhoz. Könnyű használni őket, nagyon tartósak és hatékonyak.

A 7 szálból sodort-, erős, 100 lb (45 kg) szakítószilárdságú, rozsdamentes acélból készült stingert 3/0 méretű, szuper-éles horgokkal szerelték. BFT Nylon Coated Stainless Steel 7-strand Tandem Stinger Rig a plasztik csalik sekély-vizes horgászatában az elérhető egyik legjobb. Nagyon népszerű a Skandináv államokban.

Ez a stinger kitűnően talál a nagy méretű gumihalakhoz, mint a Svartzonker Big McRubber 25,5 cm, vagy bármilyen más, hasonló méretű lágy plasztikból készült műcsalihoz

Egy csomag egy stingert tartalmaz.Stingerek


Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

  A BFT Shallow Stinger Rig egy használatra kész szerelék a lágy plasztikból készült műcsalikhoz. Könnyű használni őket, nagyon tartósak és hatékonyak. A 7 szálból sodort-, erős, 100 lb (45 kg) szakítószilárdságú, rozsdamentes acélból készült stingert 3/0 méretű, szuper-éles horgokkal szerelték. BFT Nylon Coated Stainless Steel 7-strand Tandem Stinger Rig a plasztik csalik sekély-vizes horgászatában az elérhető egyik legjobb. Nagyon népszerű a Skandináv államokban. Ez a stinger kitűnően talál a nagy méretű gumihalakhoz, mint a Svartzonker Big McRubber 25,5 cm, vagy bármilyen más, hasonló méretű lágy plasztikból készült műcsalihoz Egy csomag egy stingert tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás