M-WAR Shallow Stinger 1/0, 1 - pack

3120 HUF
Márka: Kanalgratis

Az M-WAR Shallow Stinger 1/0 egy használatra kész szerelék a lágy plasztikból készült műcsalikhoz. Könnyű használni őket, nagyon tartósak és hatékonyak.

A 7 szálból sodort-, erős, 60 lb (30 kg) szakítószilárdságú, rozsdamentes acélból készült stingert 1/0 méretű, szuper-éles Mustad horgokkal szerelték.

Ez a stinger kitűnően talál a közepes méretű gumihalakhoz, mint a Svarzonker McRubber Jr, McRubber Shad 17 cm, McRubber Tail 23 cm, Flatnose, Flatnose Dragon, Pig Shad JR, vagy bármilyen más, hasonló méretű lágy plasztikból készült műcsalihoz

Egy csomag egy stingert tartalmaz.



Stingerek
Hozzáadás a kedvencekhez    

Az M-WAR Shallow Stinger 1/0 egy használatra kész szerelék a lágy plasztikból készült műcsalikhoz. Könnyű használni őket, nagyon tartósak és hatékonyak. A 7 szálból sodort-, erős, 60 lb (30 kg) szakítószilárdságú, rozsdamentes acélból készült stingert 1/0 méretű, szuper-éles Mustad horgokkal szerelték. Ez a stinger kitűnően talál a közepes méretű gumihalakhoz, mint a Svarzonker McRubber Jr, McRubber Shad 17 cm, McRubber Tail 23 cm, Flatnose, Flatnose Dragon, Pig Shad JR, vagy bármilyen más, hasonló méretű lágy plasztikból készült műcsalihoz Egy csomag egy stingert tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás