BKK- Spear-21 SS UVO Treble Hook - #1/0 (5-pack)

3990 HUF

BKK- Spear-21 SS UVO hármashorgokat eredetileg kifejezetten a mélyvízi horgászatra fejlesztették, hogy gyenge látási viszonyok mellett is biztosítsák, a csali-, pontosabban a horog láthatóságát.

Nagy-kontrasztú, narancssárga-, UV festékkel látták el a horgot, ugyanis a vízoszlopban sokkal mélyebbre hatolnak az UV sugarak, így minden UV festék sokkal jobban látszik a víz alatt. Nem véletlen, hogy az UV bevonattal ellátott csalik is egyre népszerűbbek lesznek.

A BKK egy merész újítással jött, a horgot emelte ki narancssárga UV festékkel, ahelyett, hogy arra törekedett volna, hogy elrejtse azt. Amint az a gyakorlatban is kiderült, kifejezetten jól működik sötétben, gyenge látási viszonyok között, de tiszta-, áttetsző vízben is kiváló eredményeket produkál.

Mint minden modern BKK horgot, ezt is a kiváló BKK-81WV japán acélból készítettek, erős, rugalmas, borotvaéles hegy - prémium minőség.

Kiválóan alkalmasak stingerek és egyéb harapásálló-, a csuka és a harcsa horgászata során használatos szerelékek elkészítéséhez, de jerk csalikon is kivállóan teljesít.

5 db/csomagHozzáadás a kedvencekhez    

BKK- Spear-21 SS UVO hármashorgokat eredetileg kifejezetten a mélyvízi horgászatra fejlesztették, hogy gyenge látási viszonyok mellett is biztosítsák, a csali-, pontosabban a horog láthatóságát. Nagy-kontrasztú, narancssárga-, UV festékkel látták el a horgot, ugyanis a vízoszlopban sokkal mélyebbre hatolnak az UV sugarak, így minden UV festék sokkal jobban látszik a víz alatt. Nem véletlen, hogy az UV bevonattal ellátott csalik is egyre népszerűbbek lesznek. A BKK egy merész újítással jött, a horgot emelte ki narancssárga UV festékkel, ahelyett, hogy arra törekedett volna, hogy elrejtse azt. Amint az a gyakorlatban is kiderült, kifejezetten jól működik sötétben, gyenge látási viszonyok között, de tiszta-, áttetsző vízben is kiváló eredményeket produkál. Mint minden modern BKK horgot, ezt is a kiváló BKK-81WV japán acélból készítettek, erős, rugalmas, borotvaéles hegy - prémium minőség. Kiválóan alkalmasak stingerek és egyéb harapásálló-, a csuka és a harcsa horgászata során használatos szerelékek elkészítéséhez, de jerk csalikon is kivállóan teljesít. 5 db/csomag


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás