CWC Pike Shallow Screw Medium - 5 pack

1990 HUF

 

CWC Pike Shallow Screw a Skandináv államokban igen elterjedt a gumihalak rögzítésére alkalmas eszköz. Többnyire a sekély-vizes horgászathoz használják. Illessze a középső tüskét a plasztik műcsali fejéhez és csavarja be úgy, mint egy dugóhúzót. A Shallow Screw-höz egy kulcskarika segítségével könnyedén tudja illeszteni a hármashorgokkal ellátott Stinger szerelékét.

Plasztik gumicsalik sekély-vizes horgászatához a Shallow Screw a legjobb és a legegyszerűbben használható rögzítő eszköz. Ha mélyebben szeretné vezetni a műcsalit akkor használjon Tungsten Fastach Sinker-t, vagy Screw-In-Dots becsavarható nehezéket.

Átmérő 7 mm, az acéldrót 1,2 mm vastag, egy csomag 5 db Shallow Screw-t tartalmazShallow Screw


Siess! Már csak 6 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

  CWC Pike Shallow Screw a Skandináv államokban igen elterjedt a gumihalak rögzítésére alkalmas eszköz. Többnyire a sekély-vizes horgászathoz használják. Illessze a középső tüskét a plasztik műcsali fejéhez és csavarja be úgy, mint egy dugóhúzót. A Shallow Screw-höz egy kulcskarika segítségével könnyedén tudja illeszteni a hármashorgokkal ellátott Stinger szerelékét. Plasztik gumicsalik sekély-vizes horgászatához a Shallow Screw a legjobb és a legegyszerűbben használható rögzítő eszköz. Ha mélyebben szeretné vezetni a műcsalit akkor használjon Tungsten Fastach Sinker-t, vagy Screw-In-Dots becsavarható nehezéket. Átmérő 7 mm, az acéldrót 1,2 mm vastag, egy csomag 5 db Shallow Screw-t tartalmaz


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás