Flatnose Dragon - Spotted Bullhead

4890 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Kanalgratis

Amióta 2015-ben a Flatnose Shad megszületett Európa-szerte több ezer csukahorgász kedvence lett és azóta bizony már sok nagy csukát fogtak vele. Most jött el az idő, hogy köszöntsük a testvérét is…
2016-ban amikor a Fly vs Jerk 8-at forgattuk (Kanalgratis stábja), Niklaus Bauer teljesen új farok típust használt a csukás műlegyein, "Dragon Tails" néven. Ennek a faroknak a mozgása elgondolkodtatott bennünket látva azok rendkívüli hatékonyságát.
Meglepődtünk ezektől a különleges farkú csaliktól, és azonnal eljutottunk a felismeréshez, hogy ez a fajta farok jól működhet majd egy softbaitokon is. Szóval, beszéltünk a sárkány-farok mögött álló férfival, Paolo Pacchiarini Olaszországból, és megkaptuk a jóváhagyását, hogy használhassuk ezt a félelmetesen hatékony designt. És íme, itt van a legújabb műcsalink - a Flatnose Dragon.
Az úszó mozgása ideális a hideg vízben történő csukahorgászathoz – a csali teste lassan halad balról jobbra billegve, miközben a sárkány-farka mágikusan mozog hátul és nagyon sok csábító vibrációt küld szerteszét a vízben. Szinte nincs határa annak, hogy milyen lassan tudod ezt a csalit vezetni ...
Szerelheted Shallow Screw-el, ha mélyebben szeretnéd vezetni akkor használj Screw-In-Head-et egy Stinger Tackle Small-al együtt. Screw-In-Head-el, vagy klasszikus jig fejjel szerelve a csali testének tekergőző mozgásának egy része eltűnik, de még így is csodákra képes és rengeteg halat fog. Csak képzeld el, hogy mit tesz ez a farok amikor megállítod a csalit vezetés közben és hagyod süllyedni... Légy résen, ilyenkor jönnek a brutális támadások.
A maximális mozgás érdekében megpróbálhatja a hármashorgokat szabadon lógva hagyni, ahelyett, hogy a hármashorog egyik ágát visszaszúrná a gumihal testébe. Az is nagyon fontos, hogy Shallow Screw-t a lehető legpontosabban középre csavarjuk be, vagy kissé eltolva, közelebb a csali hasához. Minden változtatás a szereléken meg fogja változtatni a műcsalid mozgását, ezért azt javasoljuk, hogy addig kísérletezz, ameddig megtalálod a kedvenc beállítását.
A mi kedvenc beállításunk Shallow Screw-el szerelt Flatnose Dragon, a mélyebb vizek vallatásához meg különböző súlyú Fastach Sinkers-t használunk.
A Flatnose Dragon 50 gr és 27 cm (kinyújtott farokkal)
27-34 cm
31-50g
TwisterfarkúSiess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Amióta 2015-ben a Flatnose Shad megszületett Európa-szerte több ezer csukahorgász kedvence lett és azóta bizony már sok nagy csukát fogtak vele. Most jött el az idő, hogy köszöntsük a testvérét is…2016-ban amikor a Fly vs Jerk 8-at forgattuk (Kanalgratis stábja), Niklaus Bauer teljesen új farok típust használt a csukás műlegyein, "Dragon Tails" néven. Ennek a faroknak a mozgása elgondolkodtatott bennünket látva azok rendkívüli hatékonyságát.Meglepődtünk ezektől a különleges farkú csaliktól, és azonnal eljutottunk a felismeréshez, hogy ez a fajta farok jól működhet majd egy softbaitokon is. Szóval, beszéltünk a sárkány-farok mögött álló férfival, Paolo Pacchiarini Olaszországból, és megkaptuk a jóváhagyását, hogy használhassuk ezt a félelmetesen hatékony designt. És íme, itt van a legújabb műcsalink - a Flatnose Dragon.Az úszó mozgása ideális a hideg vízben történő csukahorgászathoz – a csali teste lassan halad balról jobbra billegve, miközben a sárkány-farka mágikusan mozog hátul és nagyon sok csábító vibrációt küld szerteszét a vízben. Szinte nincs határa annak, hogy milyen lassan tudod ezt a csalit vezetni ...Szerelheted Shallow Screw-el, ha mélyebben szeretnéd vezetni akkor használj Screw-In-Head-et egy Stinger Tackle Small-al együtt. Screw-In-Head-el, vagy klasszikus jig fejjel szerelve a csali testének tekergőző mozgásának egy része eltűnik, de még így is csodákra képes és rengeteg halat fog. Csak képzeld el, hogy mit tesz ez a farok amikor megállítod a csalit vezetés közben és hagyod süllyedni... Légy résen, ilyenkor jönnek a brutális támadások.A maximális mozgás érdekében megpróbálhatja a hármashorgokat szabadon lógva hagyni, ahelyett, hogy a hármashorog egyik ágát visszaszúrná a gumihal testébe. Az is nagyon fontos, hogy Shallow Screw-t a lehető legpontosabban középre csavarjuk be, vagy kissé eltolva, közelebb a csali hasához. Minden változtatás a szereléken meg fogja változtatni a műcsalid mozgását, ezért azt javasoljuk, hogy addig kísérletezz, ameddig megtalálod a kedvenc beállítását.A mi kedvenc beállításunk Shallow Screw-el szerelt Flatnose Dragon, a mélyebb vizek vallatásához meg különböző súlyú Fastach Sinkers-t használunk.A Flatnose Dragon 50 gr és 27 cm (kinyújtott farokkal)


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás