Flatnose Mini (10 pack) - Bling Bling Baitfish

4490 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Kanalgratis

A Flatnose Mini Edvin Johansson-tól egy sokoldalúan használható nagyon hatékony sügér csali. Remek kézműves műcsali Svédországból!

Edvin Johansson a „Team Galant”-ból is jól ismert szenvedélyes fiatal horgász és csali-készítő. A Flatnose Mini az első gumiból készült sügérhorgászatra szánt műcsalija, amelyet szeretnek a süllők és a kisebb csukák is. Ez a viszonylag kisméretű műcsali nagy farok-lapáttal és széles profillal nagy zajt csap a vízben, a sügérek könnyen megtalálják és rávágnak.

Sokoldalúan használható műcsali, szerelhetjük a klasszikus jig horgokkal, de a rajta található két nyílásnak (az egyik a hátán, a másik a hasán) köszönhetően tökéletesen működik Carolina vagy Texas szerelékkel is. Használjunk lehetőleg 4/0 Offset horgot azokban az esetekben, amikor a sügérek a vízinövények-, vagy elsüllyedt fák, ágak között rejtőzködnek. A nagy sügérek és sülök kedvence!

9 cm, 7g.

Egy csomag 10 darab, ugyanolyan színű műcsalit tartalmaz.

8-10 cm
5-10g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 5 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Flatnose Mini Edvin Johansson-tól egy sokoldalúan használható nagyon hatékony sügér csali. Remek kézműves műcsali Svédországból!Edvin Johansson a „Team Galant”-ból is jól ismert szenvedélyes fiatal horgász és csali-készítő. A Flatnose Mini az első gumiból készült sügérhorgászatra szánt műcsalija, amelyet szeretnek a süllők és a kisebb csukák is. Ez a viszonylag kisméretű műcsali nagy farok-lapáttal és széles profillal nagy zajt csap a vízben, a sügérek könnyen megtalálják és rávágnak.Sokoldalúan használható műcsali, szerelhetjük a klasszikus jig horgokkal, de a rajta található két nyílásnak (az egyik a hátán, a másik a hasán) köszönhetően tökéletesen működik Carolina vagy Texas szerelékkel is. Használjunk lehetőleg 4/0 Offset horgot azokban az esetekben, amikor a sügérek a vízinövények-, vagy elsüllyedt fák, ágak között rejtőzködnek. A nagy sügérek és sülök kedvence!9 cm, 7g. Egy csomag 10 darab, ugyanolyan színű műcsalit tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás