Giant Pig Shad 26 cm - Hot Pike

6190 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik

A Pig Shad egy nagyon hatékony műcsali, igencsak népszerű a svéd csukahorgászok körében.

Néha az igazán nagy csalik a leghatékonyabbak a nagy csukákra. Ilyenkor kell "bevetni" a Giant Pig Shad 26 cm műcsalit. Ideális nyíltvízi horgászathoz, amikor az a cél, hogy a csuka messziről is megtalálja a csalit. A széles profilnak és a vízben kibocsátott erőteljes rezgéseknek köszönhetően a csukák már messziről érzékelik ezt a feltűnő csalit. Akkor is hatékony, ha a csuka nagyobb testű halakkal táplálkozik.
A csali farkának lassú, de erőteljes mozgása jól utánozza az utolsó erejével menekülő apróhal mozgását. Nagy csuka-mágnes, még a nagyon óvatos nagy csukákat is támadásra ingerli.
Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben egy klasszikus Svartzonker Stinger Tackle - Small stingerrel, ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. Ha a farkába illesztünk egy Rattle Chamber-t, akkor nincs az az idős csukahölgy aki ellene tudna állni a csábításnak.

  • Hossza: 26 cm
  • Súlya: 130 g
  • Egy csomag 1 db műcsalit tartalmaz.


25 cm
100g felett
Lapátfarkú


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Pig Shad egy nagyon hatékony műcsali, igencsak népszerű a svéd csukahorgászok körében. Néha az igazán nagy csalik a leghatékonyabbak a nagy csukákra. Ilyenkor kell "bevetni" a Giant Pig Shad 26 cm műcsalit. Ideális nyíltvízi horgászathoz, amikor az a cél, hogy a csuka messziről is megtalálja a csalit. A széles profilnak és a vízben kibocsátott erőteljes rezgéseknek köszönhetően a csukák már messziről érzékelik ezt a feltűnő csalit. Akkor is hatékony, ha a csuka nagyobb testű halakkal táplálkozik.A csali farkának lassú, de erőteljes mozgása jól utánozza az utolsó erejével menekülő apróhal mozgását. Nagy csuka-mágnes, még a nagyon óvatos nagy csukákat is támadásra ingerli. Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben egy klasszikus Svartzonker Stinger Tackle - Small stingerrel, ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. Ha a farkába illesztünk egy Rattle Chamber-t, akkor nincs az az idős csukahölgy aki ellene tudna állni a csábításnak. Hossza: 26 cm Súlya: 130 g Egy csomag 1 db műcsalit tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás