Svartzonker Stinger Tackle - Small 6 cm 1/0 - 2 pack

4960 HUF
Márka: Svartzonker

Az eredeti Svartzonker Stinger Takle szerelék 1,1 mm vastag, kiváló minőségű rozsdamentes acélhuzalból készül és két VMC 8650 szintén rozsdamentes acélból készült hármashoroggal van ellátva, valamint erős, jó minőségű kulcskarikákat, forgókapcsot és egy „Shallow Screw”-t is tartalmaz. Természetesen igény szerint illeszthető akár jigfejhez is.

A Svartzonker Stinger Takle szerelék talál a saját McRubber gumihal sorozatához, valamint más gyártok gumi-csalijaihoz is.

A Svartzonker Stinger négy méretben kapható:

Extra kicsi 4,5 cm 1/0
Illeszkedik a McRubber Big Bass-hoz, a McRubber Shad, a McRubber Tail kisebb változataihoz.

Kicsi 6 cm 1/0
Illeszkedik a McRubber Jr-hoz, a McRubber Shad 17 cm, McRubber Tail kisebb verzióihoz stb.

Közepes 8,5 cm 2/0
Illeszkedik a McRubber 21 cm-es és a McRubber Shad 23 cm-hez.

Nagy 10 cm 3/0
Illeszkedik a Big Mcrubber-hez, valamint a McRubber Shad 29 cm-hez

2 db van egy csomagban.Stingerek
Hozzáadás a kedvencekhez    

Az eredeti Svartzonker Stinger Takle szerelék 1,1 mm vastag, kiváló minőségű rozsdamentes acélhuzalból készül és két VMC 8650 szintén rozsdamentes acélból készült hármashoroggal van ellátva, valamint erős, jó minőségű kulcskarikákat, forgókapcsot és egy „Shallow Screw”-t is tartalmaz. Természetesen igény szerint illeszthető akár jigfejhez is. A Svartzonker Stinger Takle szerelék talál a saját McRubber gumihal sorozatához, valamint más gyártok gumi-csalijaihoz is. A Svartzonker Stinger négy méretben kapható:Extra kicsi 4,5 cm 1/0Illeszkedik a McRubber Big Bass-hoz, a McRubber Shad, a McRubber Tail kisebb változataihoz.Kicsi 6 cm 1/0Illeszkedik a McRubber Jr-hoz, a McRubber Shad 17 cm, McRubber Tail kisebb verzióihoz stb.Közepes 8,5 cm 2/0Illeszkedik a McRubber 21 cm-es és a McRubber Shad 23 cm-hez.Nagy 10 cm 3/0Illeszkedik a Big Mcrubber-hez, valamint a McRubber Shad 29 cm-hez2 db van egy csomagban.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás