Gunki Powergame S-270 XH Rod

29990 HUF
Márka: Gunki

A POWER GAME termékcsalád sokoldalúan használható orsókból és horgászbotokból áll, kimondottan erős, nagyobb testű halak horgászatához fejlesztették ki. Ezek a precíz és erős szerkezetek megfelelnek a modern pergetőhorgászat kívánalmainak, lefedik a horgászok által alkalmazott és folyamatosan fejlődő horgászmódszerek széles skáláját.

A GUNKI POWER GAME termékcsaládhoz tartozó termékeke széles palettán alkalmazhatóak, jól teljesítenek a parti horgászattól a csonkból történő-, jerk, lágy plasztik, vagy bármilyen más műcsalival történő pergető horgászat során.
A tökéletesen kiegyensúlyozott horgászbotok, nagy erőtartalékkal rendelkeznek, könnyű és precíz dobásokat tesznek lehetővé. Igazi erejüket a nagyobb halak fárasztása során mutatják meg. Igényes tervezés, ízléses megjelenés, a jól elosztott SIC gyűrűk egyenletesen viszik át a terhelés a horgászbot szárára, egyszóval remek vétel, igazán jó ár-érték arányt képvisel ez a remek pergető horgászbot.
Tagok száma: 2
Hossz: 270 cm
Súly: 175 g
Dobósúly: 15-60 g

Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A POWER GAME termékcsalád sokoldalúan használható orsókból és horgászbotokból áll, kimondottan erős, nagyobb testű halak horgászatához fejlesztették ki. Ezek a precíz és erős szerkezetek megfelelnek a modern pergetőhorgászat kívánalmainak, lefedik a horgászok által alkalmazott és folyamatosan fejlődő horgászmódszerek széles skáláját. A GUNKI POWER GAME termékcsaládhoz tartozó termékeke széles palettán alkalmazhatóak, jól teljesítenek a parti horgászattól a csonkból történő-, jerk, lágy plasztik, vagy bármilyen más műcsalival történő pergető horgászat során.A tökéletesen kiegyensúlyozott horgászbotok, nagy erőtartalékkal rendelkeznek, könnyű és precíz dobásokat tesznek lehetővé. Igazi erejüket a nagyobb halak fárasztása során mutatják meg. Igényes tervezés, ízléses megjelenés, a jól elosztott SIC gyűrűk egyenletesen viszik át a terhelés a horgászbot szárára, egyszóval remek vétel, igazán jó ár-érték arányt képvisel ez a remek pergető horgászbot.Tagok száma: 2 Hossz: 270 cmSúly: 175 gDobósúly: 15-60 g


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás