Guppie Downsize 9 cm - Blue Heaven

7990 HUF
Kategóriák: Hibrid műcsalik Műcsalik
Márka: Strike Pro

2002 óta a TrueGlide Guppie standardszámba megy a kézműves, fából készült "glide" (sikló) műcsalik piacán. Számos horgászversenyt nyertek meg már ezzel a csalival, számtalan hatalmas csuka, személyes rekord köthető hozzá, valamint jó néhány a gyűjtők szekrényeiben tált helyet.

Az egyik első dolog, amit az emberek észrevesznek a Guppie-val kapcsolatban, az az, hogy ez a csali egy igazi műalkotás. Eddig ezek a színek csak a Joe Peterson által gyártott, kézzel festett fa műcsalik esetében voltak elérhetőek. A svéd CWC cég Petersonnal együttműködve először dobta piacra ezeket az egyedi színeket. Ezek a csalik követik a Peterson féle 3-D hatást elérő, több rétegű festési technikát, amelyről a TrueGlide csalik híresek lettek.

A nyilvánvalóan szép megjelenés mellett a Guppie-kat úgy tervezték, hogy néhány egyedi funkciót is ellássanak, amelyek révén az egyik leghatékonyabb műcsalinak bizonyultak. A Guppie kompakt alakja biztosítja, hogy a horgok mindig hatékonyan akadhassanak kapáskor. A csali testformája, valamint a cserélhető gumifarkak egyedi mozgást tesznek lehetővé. A Guppie egy innovatív rugós csavarral rendelkezik a csali végén, a lágy plasztik farokrész rögzítésének az érdekében. A csali dinamikáját egyszerűen meg tudja változtatni a különböző típusú faroktípusok egyikének a becsavarásával.

Guppie Downsize 9 cm hosszú, 35 gr. - Suspending (vízközt lebegő), Mélység: 0,2 - 1,2 m.


9 cm
25-35g
Suspending


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    


2002 óta a TrueGlide Guppie standardszámba megy a kézműves, fából készült "glide" (sikló) műcsalik piacán. Számos horgászversenyt nyertek meg már ezzel a csalival, számtalan hatalmas csuka, személyes rekord köthető hozzá, valamint jó néhány a gyűjtők szekrényeiben tált helyet.Az egyik első dolog, amit az emberek észrevesznek a Guppie-val kapcsolatban, az az, hogy ez a csali egy igazi műalkotás. Eddig ezek a színek csak a Joe Peterson által gyártott, kézzel festett fa műcsalik esetében voltak elérhetőek. A svéd CWC cég Petersonnal együttműködve először dobta piacra ezeket az egyedi színeket. Ezek a csalik követik a Peterson féle 3-D hatást elérő, több rétegű festési technikát, amelyről a TrueGlide csalik híresek lettek.A nyilvánvalóan szép megjelenés mellett a Guppie-kat úgy tervezték, hogy néhány egyedi funkciót is ellássanak, amelyek révén az egyik leghatékonyabb műcsalinak bizonyultak. A Guppie kompakt alakja biztosítja, hogy a horgok mindig hatékonyan akadhassanak kapáskor. A csali testformája, valamint a cserélhető gumifarkak egyedi mozgást tesznek lehetővé. A Guppie egy innovatív rugós csavarral rendelkezik a csali végén, a lágy plasztik farokrész rögzítésének az érdekében. A csali dinamikáját egyszerűen meg tudja változtatni a különböző típusú faroktípusok egyikének a becsavarásával.Guppie Downsize 9 cm hosszú, 35 gr. - Suspending (vízközt lebegő), Mélység: 0,2 - 1,2 m.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás