Headbanger BangerRibs 8,6 cm (5 pack) - Goldhead

3590 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Headbanger

A Headbanger BangerRibs műcsalit különleges farokkal látták el, amely ötvözi a "curly tail" (twister) farok előnyeit a "paddle tail" lapát típusú farok előnyeivel. Ez a különleges kialakítású "curly" farok, lapát típusú farokban végződik és ez olyan mozgást hoz létre a fő testrészben, amely megbolondítja ragadozó halakat. BangerRibs úgy mozog mint egy sérült zsákmány és ennek egyszerűen nem bírnak ellenállni. Üreges bordája könnyen összeesik, amikor a hal megragadja a műcsalinkat, és kiváló akadást biztosít, függetlenül a használt horogtípustól.

A BangerRibs valósághű szemekkel rendelkezik, a "curly" farok és a lapát farok tökéletes kombinációja kölcsönöz neki sajátos mozgást. Horgászható csalihalat imitáló "swimbait"-ként, de "féregként" is, ezért alkalmas a fenék-, valamint az egész vízoszlop meghorgászására.

Kifejezetten a Headbanger RockerHead-el való használatra tervezték, amely a legjobb úszási akciót produkálja, de használható szabványos jigheadekkel, Texas, Carolina rigekkel, dropshot és más szerelékekkel is. A BangerRibs a Headbanger RockerHead-einkkel működik a legjobban.

Hossz: 86 mm
Úszási hossz: 115 mm
Súly: 7 g
Mennyiség: 5 db8-10 cm
5-10g
Kreatúrák (creaturebaits)


Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Headbanger BangerRibs műcsalit különleges farokkal látták el, amely ötvözi a "curly tail" (twister) farok előnyeit a "paddle tail" lapát típusú farok előnyeivel. Ez a különleges kialakítású "curly" farok, lapát típusú farokban végződik és ez olyan mozgást hoz létre a fő testrészben, amely megbolondítja ragadozó halakat. BangerRibs úgy mozog mint egy sérült zsákmány és ennek egyszerűen nem bírnak ellenállni. Üreges bordája könnyen összeesik, amikor a hal megragadja a műcsalinkat, és kiváló akadást biztosít, függetlenül a használt horogtípustól. A BangerRibs valósághű szemekkel rendelkezik, a "curly" farok és a lapát farok tökéletes kombinációja kölcsönöz neki sajátos mozgást. Horgászható csalihalat imitáló "swimbait"-ként, de "féregként" is, ezért alkalmas a fenék-, valamint az egész vízoszlop meghorgászására. Kifejezetten a Headbanger RockerHead-el való használatra tervezték, amely a legjobb úszási akciót produkálja, de használható szabványos jigheadekkel, Texas, Carolina rigekkel, dropshot és más szerelékekkel is. A BangerRibs a Headbanger RockerHead-einkkel működik a legjobban. Hossz: 86 mmÚszási hossz: 115 mmSúly: 7 gMennyiség: 5 db


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás