Headbanger Spitfire 11 cm - Ghost Shad

5990 HUF
Kategóriák: Wobbler Műcsalik
Márka: Headbanger

A Headbanger Spitfire egy forradalmian új műcsali, amely a Headbanger által szabadalmaztatott találmány, a Action Lip fej keltette mozgást ötvözi a wakebaits, propbaits és swimbaits műcsalik legjobb tulajdonságaival. Az eredmény egy sajátos mozgású topwater műcsali, amely szuper eredményes és robbanásszerű élmény a halak számára!

Az erős, átlátszó Action Lip fej határozott mozgást kölcsönöz a csalinak, tolóhullámokat és fröccsenő mozgásokat hoz létre, akár normál-, akár gyors bevontatás esetén. Hatékonyan használható akár zavaros vízben-, de még szeles napokon is. Az Action Lip a műcsali testének a mozgását is befolyásolja, figyelemfelkeltő, kígyószerű siklást biztosítva. Akár nagyon lassú bevontatásnál is eredményes lehet, ami igencsak hatékony módszer a nyugodtabb és tisztább vízben. Mindez a Headbanger Spitfire-t egy őrült, sokoldalú, felszín alatti "topwater" csalivá teszi, amely szinte bármilyen horgászkörülmény közepette eredményesen használható.

A Headbanger Spitfire kiválóan alkalmas műcsali akár kezdő horgászok számára is, akik bármilyen sebességgel is használhatják, akár egyszerű, egyenes bevontatásnál is eredményesek lehetnek, de hatékony eszköz a tapasztalt horgászok számára is, akik rafináltabban cincálják és különlegesebb technikákkal prezentálják ezt a remek műcsalit a ragadozó halak számára. Ez az a csali, amely egyszerűen nem hiányozhat egyetlen szenvedélyes-, felszíni pergető horgász csalis-dobozából sem! Ha érdekel a felszíni (topwater) pergetés, a rablóhalas horgászat leglátványosabb, legadrenalindúsabb módszere, akkor ezt ki kell próbálnod!

Súly: 17 g
Horgok: VMC 7548 BN, 1X extra wide gap, X-short inline, no tangling


11 cm
10-20g
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Headbanger Spitfire egy forradalmian új műcsali, amely a Headbanger által szabadalmaztatott találmány, a Action Lip fej keltette mozgást ötvözi a wakebaits, propbaits és swimbaits műcsalik legjobb tulajdonságaival. Az eredmény egy sajátos mozgású topwater műcsali, amely szuper eredményes és robbanásszerű élmény a halak számára! Az erős, átlátszó Action Lip fej határozott mozgást kölcsönöz a csalinak, tolóhullámokat és fröccsenő mozgásokat hoz létre, akár normál-, akár gyors bevontatás esetén. Hatékonyan használható akár zavaros vízben-, de még szeles napokon is. Az Action Lip a műcsali testének a mozgását is befolyásolja, figyelemfelkeltő, kígyószerű siklást biztosítva. Akár nagyon lassú bevontatásnál is eredményes lehet, ami igencsak hatékony módszer a nyugodtabb és tisztább vízben. Mindez a Headbanger Spitfire-t egy őrült, sokoldalú, felszín alatti "topwater" csalivá teszi, amely szinte bármilyen horgászkörülmény közepette eredményesen használható. A Headbanger Spitfire kiválóan alkalmas műcsali akár kezdő horgászok számára is, akik bármilyen sebességgel is használhatják, akár egyszerű, egyenes bevontatásnál is eredményesek lehetnek, de hatékony eszköz a tapasztalt horgászok számára is, akik rafináltabban cincálják és különlegesebb technikákkal prezentálják ezt a remek műcsalit a ragadozó halak számára. Ez az a csali, amely egyszerűen nem hiányozhat egyetlen szenvedélyes-, felszíni pergető horgász csalis-dobozából sem! Ha érdekel a felszíni (topwater) pergetés, a rablóhalas horgászat leglátványosabb, legadrenalindúsabb módszere, akkor ezt ki kell próbálnod! Súly: 17 g Horgok: VMC 7548 BN, 1X extra wide gap, X-short inline, no tangling


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás