Headbanger Spitfire 16 cm - Bluegill

7290 HUF
Kategóriák: Wobbler Műcsalik
Márka: Headbanger

A Headbanger Spitfire egy forradalmian új műcsali, amely a Headbanger által szabadalmaztatott találmány, a Action Lip fej keltette mozgást ötvözi a wakebaits, propbaits és swimbaits műcsalik legjobb tulajdonságaival. Az eredmény egy sajátos mozgású topwater műcsali, amely szuper eredményes és robbanásszerű élmény a halak számára!

Az erős, átlátszó Action Lip fej határozott mozgást kölcsönöz a csalinak, tolóhullámokat és fröccsenő mozgásokat hoz létre, akár normál-, akár gyors bevontatás esetén. Hatékonyan használható akár zavaros vízben-, de még szeles napokon is. Az Action Lip a műcsali testének a mozgását is befolyásolja, figyelemfelkeltő, kígyószerű siklást biztosítva. Akár nagyon lassú bevontatásnál is eredményes lehet, ami igencsak hatékony módszer a nyugodtabb és tisztább vízben. Mindez a Headbanger Spitfire-t egy őrült, sokoldalú, felszín alatti "topwater" csalivá teszi, amely szinte bármilyen horgászkörülmény közepette eredményesen használható.

A Headbanger Spitfire kiválóan alkalmas műcsali akár kezdő horgászok számára is, akik bármilyen sebességgel is használhatják, akár egyszerű, egyenes bevontatásnál is eredményesek lehetnek, de hatékony eszköz a tapasztalt horgászok számára is, akik rafináltabban cincálják és különlegesebb technikákkal prezentálják ezt a remek műcsalit a ragadozó halak számára. Ez az a csali, amely egyszerűen nem hiányozhat egyetlen szenvedélyes-, felszíni pergető horgász csalis-dobozából sem! Ha érdekel a felszíni (topwater) pergetés, a rablóhalas horgászat leglátványosabb, legadrenalindúsabb módszere, akkor ezt ki kell próbálnod!

Súly: 54 g
Horgok: VMC 7548 BN, 1X extra wide gap, X-short inline, no tanglingTopwater
17 cm
41-60g


Siess! Már csak 8 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Headbanger Spitfire egy forradalmian új műcsali, amely a Headbanger által szabadalmaztatott találmány, a Action Lip fej keltette mozgást ötvözi a wakebaits, propbaits és swimbaits műcsalik legjobb tulajdonságaival. Az eredmény egy sajátos mozgású topwater műcsali, amely szuper eredményes és robbanásszerű élmény a halak számára!Az erős, átlátszó Action Lip fej határozott mozgást kölcsönöz a csalinak, tolóhullámokat és fröccsenő mozgásokat hoz létre, akár normál-, akár gyors bevontatás esetén. Hatékonyan használható akár zavaros vízben-, de még szeles napokon is. Az Action Lip a műcsali testének a mozgását is befolyásolja, figyelemfelkeltő, kígyószerű siklást biztosítva. Akár nagyon lassú bevontatásnál is eredményes lehet, ami igencsak hatékony módszer a nyugodtabb és tisztább vízben. Mindez a Headbanger Spitfire-t egy őrült, sokoldalú, felszín alatti "topwater" csalivá teszi, amely szinte bármilyen horgászkörülmény közepette eredményesen használható.A Headbanger Spitfire kiválóan alkalmas műcsali akár kezdő horgászok számára is, akik bármilyen sebességgel is használhatják, akár egyszerű, egyenes bevontatásnál is eredményesek lehetnek, de hatékony eszköz a tapasztalt horgászok számára is, akik rafináltabban cincálják és különlegesebb technikákkal prezentálják ezt a remek műcsalit a ragadozó halak számára. Ez az a csali, amely egyszerűen nem hiányozhat egyetlen szenvedélyes-, felszíni pergető horgász csalis-dobozából sem! Ha érdekel a felszíni (topwater) pergetés, a rablóhalas horgászat leglátványosabb, legadrenalindúsabb módszere, akkor ezt ki kell próbálnod!Súly: 54 g Horgok: VMC 7548 BN, 1X extra wide gap, X-short inline, no tangling


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás