Jiggen 22 cm - Snaskargösen UV

3290 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik

A Jiggen 19 cm swimbait műcsalit a svéd Björn készítette a jiggar.nu-tól. A Jiggen megszületését hét év munka előzte meg, rengeteg teszt, változtatás, átdolgozás után kapta meg a mai-, végleges formáját, amely már szinte tökéletes. A cél egy könnyen szerelhető swimbait megalkotása volt, amely jól mozog a vízben és felkelti a ragadozó halak érdeklődését.

A Jiggen műcsalinak kiegyensúlyozott, egyenletes, nyugodt mozgása van, erőteljes farokmozgással. Ez lehetővé teszi, hogy akár nagyon lassú bevontatás mellet is megtartsa a csukák számára elbűvölő mozgását. Ez a műcsali fantasztikusan mozog a vízben, akár lassan, akár gyorsan vezeted, a túlméretezett farka erőteljes vibrációkat kelt, miközben a Jiggen meg-meg villantja a hasát, ezzel is támadásra ösztönözve a ragadozó halakat.

Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben klasszikus stingerrel: Svartzonker Stinger - medium 8,5 cm, vagy M-WAR stinger 1/0 , ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. Ha a farkába illesztünk egy Rattle Chamber-t, akkor nincs az az idős csukahölgy aki ellene tudna állni a csábításnak.
Több színekben kapható.

  • Hossza: 22 cm
  • Súlya: 85 g
  • Egy csomag 1 db műcsalit tartalmaz.


21 cm
71-100g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Jiggen 19 cm swimbait műcsalit a svéd Björn készítette a jiggar.nu-tól. A Jiggen megszületését hét év munka előzte meg, rengeteg teszt, változtatás, átdolgozás után kapta meg a mai-, végleges formáját, amely már szinte tökéletes. A cél egy könnyen szerelhető swimbait megalkotása volt, amely jól mozog a vízben és felkelti a ragadozó halak érdeklődését. A Jiggen műcsalinak kiegyensúlyozott, egyenletes, nyugodt mozgása van, erőteljes farokmozgással. Ez lehetővé teszi, hogy akár nagyon lassú bevontatás mellet is megtartsa a csukák számára elbűvölő mozgását. Ez a műcsali fantasztikusan mozog a vízben, akár lassan, akár gyorsan vezeted, a túlméretezett farka erőteljes vibrációkat kelt, miközben a Jiggen meg-meg villantja a hasát, ezzel is támadásra ösztönözve a ragadozó halakat. Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben klasszikus stingerrel: Svartzonker Stinger - medium 8,5 cm, vagy M-WAR stinger 1/0 , ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. Ha a farkába illesztünk egy Rattle Chamber-t, akkor nincs az az idős csukahölgy aki ellene tudna állni a csábításnak.Több színekben kapható. Hossza: 22 cm Súlya: 85 g Egy csomag 1 db műcsalit tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás