McRubber Big Bass 12,5 cm (3 pack) - Rügen Herring

3090 HUF
-15%
2626.5 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik Akciók
Márka: Svartzonker

Az Európát is elérő swimbait őrület hatására egyre népszerűbbé váltak ezek a csalik. A Svartzonker McRubber Big Bass 12,5 cm tökéletes csalinak bizonyult a nagy sügér, a fekete sügér és a csukák horgászata során. Ez a gumihal olyan rezgéseket kelt a vízben mint semmi más, köszönhetően a lapátszerűen szögletes, túlméretezett farokrésznek és a csőszerű, karcsú testének, amely lehetővé teszi a farokrész erőteljes mozgását. Ez a 12,5 cm-es gumihal a legjobban úgy fejti ki hatását, ha eredeti Svartzonker Stinger Tackle -X-Small -al, vagy jigfejekkel szereljük. Így szerelve ez a gumihal ellenállhatatlan lesz a nagy sügérek, fekete sügérek és a csukák számára.

A McRubber gumihal család valóságos mágnesként hat a nagy csukákra. Erőteljes rezgéseket generál, olyat mint semmi más, köszönhetően a szögletes, túlméretezett lapátfaroknak és a csőszerű, karcsú testének, amely lehetővé teszi a farokrész erőteljes mozgását. Akkor, amikor a ragadozóhal már ott úszik a műcsali mögött és az oldalvonalával érzékeli a lapátfarok keltette erőteljes rezgéseket, nos, akkor már nem tudnak ellenállni a csábításnak és könyörtelenül elkapják a McRubbert. Legyen kéznél mindig egy hosszú fogó, mert a hal mélyen beszippantja a csalit. A termékpaletta nagy, a 35 cm-es Giant McRubbert-től kezdve, amely arra hivatott, hogy a legnagyobb és legravaszabb csukamatuzsálemet is támadásra ingerelje egészen a 8 cm-es változatig amely a sügérek kedvenc csalijának bizonyult, a McRubber gumihal-család mágikus vonzerővel bír az összes létező ragadozóhalra. Szerelje eredeti Svartzonker végszerelékekkel, figyeljen arra, hogy a csali egyensúlya tökéletes legyen és a siker nem marad el.

Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.

12,5 cm 22 g

Egy csomag 3 gumihalat tartalmaz.11-13 cm
20-30g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 9 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Az Európát is elérő swimbait őrület hatására egyre népszerűbbé váltak ezek a csalik. A Svartzonker McRubber Big Bass 12,5 cm tökéletes csalinak bizonyult a nagy sügér, a fekete sügér és a csukák horgászata során. Ez a gumihal olyan rezgéseket kelt a vízben mint semmi más, köszönhetően a lapátszerűen szögletes, túlméretezett farokrésznek és a csőszerű, karcsú testének, amely lehetővé teszi a farokrész erőteljes mozgását. Ez a 12,5 cm-es gumihal a legjobban úgy fejti ki hatását, ha eredeti Svartzonker Stinger Tackle -X-Small -al, vagy jigfejekkel szereljük. Így szerelve ez a gumihal ellenállhatatlan lesz a nagy sügérek, fekete sügérek és a csukák számára. A McRubber gumihal család valóságos mágnesként hat a nagy csukákra. Erőteljes rezgéseket generál, olyat mint semmi más, köszönhetően a szögletes, túlméretezett lapátfaroknak és a csőszerű, karcsú testének, amely lehetővé teszi a farokrész erőteljes mozgását. Akkor, amikor a ragadozóhal már ott úszik a műcsali mögött és az oldalvonalával érzékeli a lapátfarok keltette erőteljes rezgéseket, nos, akkor már nem tudnak ellenállni a csábításnak és könyörtelenül elkapják a McRubbert. Legyen kéznél mindig egy hosszú fogó, mert a hal mélyen beszippantja a csalit. A termékpaletta nagy, a 35 cm-es Giant McRubbert-től kezdve, amely arra hivatott, hogy a legnagyobb és legravaszabb csukamatuzsálemet is támadásra ingerelje egészen a 8 cm-es változatig amely a sügérek kedvenc csalijának bizonyult, a McRubber gumihal-család mágikus vonzerővel bír az összes létező ragadozóhalra. Szerelje eredeti Svartzonker végszerelékekkel, figyeljen arra, hogy a csali egyensúlya tökéletes legyen és a siker nem marad el. Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert. 12,5 cm 22 g Egy csomag 3 gumihalat tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás