Pig Shad Jr (2 pack) - Goldie

4690 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Strike Pro

A Pig Shad Jr egy nagyon hatékony műcsali, igencsak népszerű a svéd csukahorgászok körében.
A csali farkának lassú, de erőteljes mozgása jól utánozza az utolsó erejével menekülő apróhal mozgását. Nagy csuka-mágnes, még a nagyon óvatos nagy csukákat is támadásra ingerli.
Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben egy klasszikus Svartzonker Stinger Tackle - Small stingerrel, ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. Ha a farkába illesztünk egy Rattle Chamber-t, akkor nincs az az idős csukahölgy aki ellene tudna állni a csábításnak.

  • Hossza: 20 cm
  • Súlya: 50 g
  • Egy csomag 2 db műcsalit tartalmaz.


19 cm
31-50g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Pig Shad Jr egy nagyon hatékony műcsali, igencsak népszerű a svéd csukahorgászok körében.A csali farkának lassú, de erőteljes mozgása jól utánozza az utolsó erejével menekülő apróhal mozgását. Nagy csuka-mágnes, még a nagyon óvatos nagy csukákat is támadásra ingerli. Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben egy klasszikus Svartzonker Stinger Tackle - Small stingerrel, ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. Ha a farkába illesztünk egy Rattle Chamber-t, akkor nincs az az idős csukahölgy aki ellene tudna állni a csábításnak. Hossza: 20 cm Súlya: 50 g Egy csomag 2 db műcsalit tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás