Pig Shad Nano 15cm (4 pack) - Zander Queen

4690 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Strike Pro

A Pig Shad Nano 15 cm egy nagyon hatékony műcsali, igencsak népszerű a svéd csukahorgászok körében.
A csali farkának lassú, de erőteljes mozgása jól utánozza az utolsó erejével menekülő apróhal mozgását. Nagy csuka-mágnes, még a nagyon óvatos nagy csukákat is támadásra ingerli.
Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben egy klasszikus Svartzonker Stinger Tackle - Small stingerrel, ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. Ha a farkába illesztünk egy Rattle Chamber-t, akkor nincs az az csuka aki ellene tudna állni a csábításnak. 8/0 offset horgon prezentálva a vízinövényekkel benőtt helyeket is meg tudjuk horgászni.

  • Hossza: 15 cm
  • Súlya: 20 g
  • Egy csomag 4 db műcsalit tartalmaz.


14-16 cm
20-30g
Lapátfarkú

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    

A Pig Shad Nano 15 cm egy nagyon hatékony műcsali, igencsak népszerű a svéd csukahorgászok körében.A csali farkának lassú, de erőteljes mozgása jól utánozza az utolsó erejével menekülő apróhal mozgását. Nagy csuka-mágnes, még a nagyon óvatos nagy csukákat is támadásra ingerli. Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben egy klasszikus Svartzonker Stinger Tackle - Small stingerrel, ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. Ha a farkába illesztünk egy Rattle Chamber-t, akkor nincs az az csuka aki ellene tudna állni a csábításnak. 8/0 offset horgon prezentálva a vízinövényekkel benőtt helyeket is meg tudjuk horgászni. Hossza: 15 cm Súlya: 20 g Egy csomag 4 db műcsalit tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás