Power Dots, Orange - 1g /3pcs, 2g / 3pcs, 3g / 3pcs

4490 HUF
Márka: Strike Pro

A Strike Pro Power Dots egy hasznos kiegészítő. Abban segíti a horgászt, hogy egy floating (lebegő) műcsalit suspending műcsalivá-, vagy egy suspending műcsalit süllyedővé (sinking) tudjon alakítani. Ezek a kerek, öntapadó korongok egyszerűen a csalihoz ragadnak és ott is maradnak! Helyezd a Power Dot-okat a csalira, hogy a kívánt eredményt és merülést elérd. Ragaszthatod a csali hátára, így szabálytalanabb lesz a műcsalid mozgása, ha látványosabb mozgást, több "köldök-villanást" szeretnél, akkor meg a csali hasára. A lehetőségek végtelenek. Csak ügyelj arra, hogy középen legyenek rögzítve, azért, hogy a csali kiegyensúlyozott maradjon.
Minden csomagban 9 db (3x 1gr, 3x 2gr, 3x 3gr) korong található.

Példa: Ahhoz, hogy egy Buster Jerk Shallow floating műcsalit suspending csalivá alakítsál, ragasszál fel rá egy 1 grammos vagy 2 grammos korongot (a használt előke típusát is figyelembe kell venned: ha Pázmány féle fluorocarbon előkét használsz akkor 2g kell, ha meg acél előkét, akkor valószínűleg 1g is elég lesz).Nehezékek


Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Strike Pro Power Dots egy hasznos kiegészítő. Abban segíti a horgászt, hogy egy floating (lebegő) műcsalit suspending műcsalivá-, vagy egy suspending műcsalit süllyedővé (sinking) tudjon alakítani. Ezek a kerek, öntapadó korongok egyszerűen a csalihoz ragadnak és ott is maradnak! Helyezd a Power Dot-okat a csalira, hogy a kívánt eredményt és merülést elérd. Ragaszthatod a csali hátára, így szabálytalanabb lesz a műcsalid mozgása, ha látványosabb mozgást, több "köldök-villanást" szeretnél, akkor meg a csali hasára. A lehetőségek végtelenek. Csak ügyelj arra, hogy középen legyenek rögzítve, azért, hogy a csali kiegyensúlyozott maradjon. Minden csomagban 9 db (3x 1gr, 3x 2gr, 3x 3gr) korong található. Példa: Ahhoz, hogy egy Buster Jerk Shallow floating műcsalit suspending csalivá alakítsál, ragasszál fel rá egy 1 grammos vagy 2 grammos korongot (a használt előke típusát is figyelembe kell venned: ha Pázmány féle fluorocarbon előkét használsz akkor 2g kell, ha meg acél előkét, akkor valószínűleg 1g is elég lesz).


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás